hvordan man automatisk at sikkerhedskopiere en bærbar harddisk

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-08-28

Sikkerhedskopiering af filer på din computer er en reel besvær , hvis du nødt til manuelt at udføre backup hver uge eller deromkring . Heldigvis er der software til at gøre dette arbejde for dig . Sikkerhedskopiering en bærbar harddisk automatisk er en god ide hvis du har værdifulde data gemt på dit drev . Du skal have en anden harddisk til at gemme på , da det er her de oplysninger på harddisken , du ønsker at sikkerhedskopiere er gemt
1 .
Slut den bærbare harddisk til din computer . Disse drev plejer at bruge en USB , FireWire eller eSATA -forbindelse . Kontroller dokumentationen til dit drev , hvis du ikke er sikker på, hvilken type forbindelse der skal anvendes.
2 .
Slut strømkablet til drevet og magt på den bærbare harddisk . Det skal påvises ved computeren efter et par sekunder .
3 .
Klik på " Start " menuen på din computer . Åbn " Control Panel ".
4 .
Klik på " System og sikkerhed " og vælge " Backup og Restore . " Klik på "Indstil Backup " linket i øverste højre .
5 .
Vælg den placering , hvor filerne på den bærbare harddisk skal bakkes op . Brug drev C : , som normalt indeholder Windows . Klik på " Næste ".
6 .
Klik på " Lad mig vælge " i det åbne vindue . Angiv, at du ønsker at sikkerhedskopiere den bærbare drev i stedet for computerens hoveddrevet . Klik på " Næste ".
7 .
fra listen over filer under " Computer ", rulle ned , indtil du ser den bærbare harddisk . Marker afkrydsningsfeltet ud for navnet på det drev til backup af alle filer på drevet.
8 .
Fjern markeringen i feltet ud for alle filer på drevet du ikke ønsker at bakke op fra listen over filer under navnet drevet . Klik på " Næste ".
9 .
Klik på " Skift Schedule "for at vælge en dag og tid til at udføre backup på et interval . Dette bør være en tid , når du ikke bruger computeren , men når du forlader den.
10 .
Tryk " OK " og vælg " Gem indstillinger og backup . " Din bærbare harddisk er nu bakket op om det interval , du lige har indstillet. En sikkerhedskopi er også skabt nu .

gode råd og advarsler


 • Acronis True Image 2010 er et backup -program kompatibelt med tidligere versioner af Windows . Mange betalte og gratis backup -programmer er tilgængelige .
 • Time Machine er et program , der er indbygget i Apple designede computere , der skal anvendes til at udføre automatiske sikkerhedskopieringer.


 • Previous:hvordan du sikkerhedskopierer programmer til en USB-flashdrev Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite   

  Kommentarer

  Code:
  change