hvordan man kan komprimere filer til sikkerhedskopiering

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-08-23

Når du arbejder på computere , sikkerhedskopiering af filer og lagring af dem kan blive et problem meget hurtigt . Hvis din computer er på nippet til at løbe tør for plads på harddisken, bør du sikkerhedskopiere og komprimere filerne på din computer . Dette vil sikre, at din computer har tilstrækkelig ledig plads til at fortsætte med at køre gnidningsløst , og også at du ikke mister nogen filer, du ønsker at gemme . Komprimering af filer til sikkerhedskopiering kræver kun et par enkle trin

Du skal bruge: .
Udskiftningsbatteri


1
Find de filer du ønsker at komprimere og lægge . dem i en ny mappe . Før du begynder at komprimere dine filer , vil du få brug for at sætte dem på ét sted . Lav en ny mappe på skrivebordet og derefter trække de filer , du ønsker at komprimere , til mappen .
2 .
Navngiv din mappe . Når komprimere filer til sikkerhedskopiering , du behøver at udsætte så organiseret som muligt . Dette skyldes , i fremtiden , når du ønsker at komprimeringen af din backup -filer , vil du ønsker at vide, hvad der er i hvert komprimeret fil . Gør navnet på den mappe, du kommer til at komprimere noget specifikt for de filer, du lægger i mappen .
3 .
at komprimere filerne i din mappe , skal du vælge mappen og derefter højreklikke på det . En menu skulle komme op på skærmen . Klik på indstillingen på den menu, der hedder " Komprimer mappe . " Dette vil komprimere mappen til det, der er kendt som en zip -fil , der er egnet til lagring på en backup drev .


Previous:hvordan du sikkerhedskopierer en computer til CD-RW Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change