hvordan man kan sikkerhedskopiere data til en ekstern harddisk

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-08-25

Sikkerhedskopiere dine data på en ekstern harddisk giver dig mulighed for at holde dine data sikkert , og få adgang til det når der er behov . Vigtigheden af sikkerhedskopiering af data på en bærbar ekstern harddisk er generelt realiseres af dem, der tidligere har mistet data fra computer nedbrud og virus . For at undgå at miste data , anbefales det til computer ejere for at sikre, at de regelmæssigt backup af deres vigtige data

Du skal bruge: .
Ekstern harddisk
. USB-port på den pågældende computer .


1 .
vurdere størrelsen af de filer, du vil støtte op . Grafik, lyd -og videofiler optager langt mere plads end almindelige tekstfiler . Du skal bruge en ekstern harddisk på ca 20 GB eller mere i henhold til dine backup behov .
2 .
Klik på " Start " menuen på din computer . Klik på " Denne computer ", og klik på drevet , der indeholder de filer og mapper du ønsker at sikkerhedskopiere .
3 .
Opret en sikkerhedskopi mappe . Højreklik et tomt sted i vinduet . Vælg " Ny ". Vælg " Folder ". En ny mappe vises . Klik på den tekstboks under den nye mappe og skrive et navn til din mappe . "Backup " fungerer godt .
4 .
Klik på "Backup " mappen for at åbne den . Skabe flere nye mapper og give dem passende navne i forbindelse med de filer og mapper , du sikkerhedskopierer . Disse nye filer inde i " Backup " mappen er kendt som undermapper .
5 .
Sorter de data, du vil sikkerhedskopiere op i sub-mapper . For hver af de filer og mapper , du ønsker bakket op , højreklikke på filen eller mappen , og vælg " Kopier ". Klik på den mappe, du vil gemme dataene i at åbne den. Højreklik et sted inde i mappen , og vælg " Sæt ind . " Under den tid nu for at sikre din eksterne harddisk vil blive tilrettelagt ved at sortere dine data vil hjælpe dig med at spare tid og forværring i det lange løb .
6 .
tilbage ud af din nye skabt og mapper og undermapper ved at klikke på pil tilbage øverst i vinduet . Klik på pilen , indtil du er i den mappe , der indeholder dine "Backup " mappen . Lad mappen åben.
7 .

Slut den eksterne harddisk til din computer ved at tilslutte USB- ledningen i USB- porten på din computer . Vent for føreren at installere , hvis dette er dit første anvendelse .
8 .
Åbn din eksterne harddisk . At gøre dette , skal du klikke på " Start " -menuen. Klik på " Denne computer "og klik på det ikon, der repræsenterer din harddisk . Et vindue, der repræsenterer din eksterne harddisk åbner .
9 .
Gå tilbage til den mappe, der indeholder "Backup " mappen . Klik på " Backup " mappen , og hold museknappen i. Træk og slip den valgte fil på din eksterne harddisk lagringsenhed . Hvis du vil trække , fortsætter bedrift i museknap mens du trækker markøren hen til den eksterne harddisk . At droppe filer , skal du slippe museknappen , når du er inde i vinduet , der repræsenterer harddisken . Vent til overførslen er færdig. Tiden vil variere afhængigt af mængden af data i din backup .
10 .
Skub den eksterne harddisk , når sikkerhedskopieringen er fuldført ved at højreklikke på drevet ikonet i proceslinjen , på skrivebordet . Træk stikket ud harddisken, når computeren viser en meddelelse siger, at det er sikkert at gøre det .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at du har valgt eksterne harddisk er holdbare .
 • Vælg en ekstern harddisk , der har en større hukommelse end du har brug for , så du kan gøre fremtidige sikkerhedskopier så godt.
 • Ansøgninger kan ikke uden videre kopieres over på ekstern harddisk lagring . Hvis det er nødvendigt , hente dem fra internettet eller geninstallere dem fra deres kilde diske .
 • Fjern ikke din eksterne harddisk , indtil computeren skønner, at det er sikkert at fjerne harddisken .
 • For at undgå at miste data fra en beskadiget harddisk , holde din eksterne harddisk væk fra varme og sollys .


 • Previous:Sådan nulstiller sikkerheden på en PowerBook G4 Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite   

  Kommentarer

  Code:
  change