sikkerhedsforanstaltninger af desktops & laptops

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-08-21

Sikkerhedsspørgsmål på stationære og bærbare computere kan føre til hardwarefejl og tab af data . Udskiftning af hardware bærer en finansiel udgift, men datatab-fra elskede familie fotos til vigtige virksomhedsdata-kan være endnu mere ødelæggendeIfølge Hewlett-Packard , 85 . procent af computerbrugere er bekymrede over at miste vigtige data . Det er dog kun en brøkdel af de brugere, der faktisk forberedt på situationer, der kan forårsage et tab . Under den korrekte sikkerhedsforanstaltninger , når du bruger din computer er det første skridt til at afværge katastrofen .

Power

overspænding og spikes påvirke alle elektroniske enheder , men den skrøbelige dele af en computer er uforholdsmæssigt påvirket . Ifølge direktøren for Engineering på National Lightning Safety Institute , er CPU'en særligt sårbare over for magten spikes . Disse stigninger kan medføre øjeblikkelig svigt af CPU og tab af data . Hvis CPU'en ikke svigter det samme, kan den kraftige stigning stadig føre til en erosion af resultater over tid.Det første skridt til at beskytte din computer , er at tilslutte den til en Uafbrudt strømforsyning ( UPS ) . UPS leverer konstant strøm , så du ikke mister data under pludselige udfald . Det fungerer også som en overspændingsbeskyttelse, forhindrer strøm spikes fra skader computerens komponenter . Når du oplader din bærbare computer , skal du slutte den til en overspændingsbeskyttelse for at mindske risikoen for overspænding

Heat

Computere genererer en masse varme . ikke desto mindre , de er meget modtagelige for varmerelaterede fejl . En artikel i Maximum PC Magazine , der er omhandlet varme som " gift "i stand til at svække din computers ydeevne og forårsager dele til at mislykkes i et hurtigere tempo . Selv nye processorer er kun beregnet til at køre ved stuetemperatur , og en undersøgelse foretaget af Seagate fandt , at harddisken ikke bliver accelereret ved temperaturer over 78 grader Fahrenheit . Overophedning computere kan også brænde brugere og sjældent starte brande .Hold din computer cool er af allerstørste betydning . Du kan overvåge din computers interne temperatur med software tilgængelig fra de fleste computer butikker eller over internettet . Hertil kommer , opgradering overveje din stationære computer kølesystem og bruge en stærk sag fan , især hvis du har et kraftfuldt grafikkort eller processor . Du kan sænke temperaturen i din bærbare computer ved hjælp af en afkøling pad .

Vand

Vandskade kommer i mange former , fra en tilfældig kaffe spilde på tastaturet for at oversvømmelser og lækager i hjemmet . Flydende beskadigelse er ikke omfattet af nogen fabrikantens garantier , så det er vigtigt at beskytte mod den .Ifølge Hewlett-Packard , oversvømmelser er den mest almindelige form for naturkatastrofe , som forekommer gennem alle 50 stater . Harddiske kan overleve nogle vandskader , men beholde en sikkerhedskopi af dine data online eller i en anden placering giver en vis beskyttelse . Du bør også holde din computer i et område af huset , som er mindre sandsynligt, at oversvømmelser , for eksempel ikke sætte computeren i kælderen , i nærheden af en vandtank , eller i nærheden af vinduer .


Previous:hvordan du sikkerhedskopierer en ekstern usb Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change