Hvordan kan jeg omgå ATX strømforsyning sikkerhed ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-09-11

ATX strømforsyninger har en indbygget sikkerhedsmekanisme , som ikke tillader strømforsyningen til at initialisere , hvis det ikke er ordentligt tilsluttet et bundkort . Men denne sikkerhedsfunktion ofte forhindrer brug af mere end ¨¦n strømforsyning i high-end computer -systemer . Denne sikkerhedsmekanisme kan tilsidesættes uden fare dig selv eller din computer -udstyr . Denne proces er en nem en

Du skal bruge: . .
papirclips


1
Fold dine papirclips ind i form af en " U. "

2 .
Find de vigtigste bundkort drev stik til strømforsyningen . Dette vil være den største stikket fra strømforsyningen og har enten 20 eller 24 nåle.
3 .
Find stiften , der er tilsluttet den grønne ledning og et bundt , som forbinder magt forsyningen til plastik stik . Der er kun én grøn ledning .
4 .
Find de sorte ledninger , der er forbundet til stikkene på begge sider af den grønne ledning . Der er to sorte ledninger , en på hver side af den grønne ledning .
5 .
Sæt den ene ende af papirclips ind i grønne ledning stikket og den anden ende af papirclips ind i enten af den sorte ledning stikkontakter , er det ligegyldigt hvilken. Dette vil fuldende selvtesten kredsløb strømforsyningen kontrol hver gang den tændes . Disse grønne og sorte ledninger ikke indeholder nogen anden driftspænding , kun et minut signalerer spænding , der vil på ingen måde skade dig .
6 .
Tænd for strømforsyningen på ved at slutte den ind i væggen og spejlvende det transporterende skifte til "On "position , hvis den har en . Din strømforsyning er klar til brug . Med selvtesten sikkerhed mekanisme omgået , vil strømforsyningen fungerer , som om det er sat i et bundkort .


Previous:hvordan man kan sikkerhedskopiere hele computeren til et flashdrev Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change