Hvordan sikkerhedskopierer jeg mit drev partitioner & data ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-09-12

Harddiske er langtidsopbevaring plads til computerens data . Mange computere leveres med partitioneret harddiske , som er enkelt drev opdeles i dele , der fungerer som separate enheder . Partitionering et drev er ofte gjort for at adskille en computers operativsystem og program filer fra rå data -lagring. Selv om en ekstra partition giver mulighed for dedikerede lagerplads , hvis det fysiske drev fejler , kan begge partitioner blive påvirket , og det kan koste flere hundrede dollars for at gendanne data . Derfor er det vigtigt at sikkerhedskopiere vigtige data andre steder . Du kan sikkerhedskopiere disse oplysninger med en ekstern harddisk

Du skal bruge: .
Ekstern harddisk
USB-kabel .
USB -flashdrev .


1 .
Sæt din eksterne harddisk til en strømkilde .
2 .
Slut harddisken til computeren vha. USB- kabel, der fulgte med drevet . Tænd drevet . Hvis du sikkerhedskopierer en lille mængde data , kan du sætte et USB- flashdrev i computeren som en ekstern datalagerenhed i stedet for en fuld-størrelse ekstern harddisk .
3 .
adgang til den eksterne lagringsenhed på dit operativsystem . Drevet kan åbne et vindue på egen hånd . Hvis det ikke , så tjek dit drev listen under " Start " og derefter "Denne Computer ".
4 .
Træk og slip de data, du vil sikkerhedskopiere til den eksterne harddisk vindue . Hvis du vil kopiere alle data fra et lager partition på din harddisk , skal du åbne vinduet til drevet , skal du trække en boks rundt om alle de mapper og filer til stede , derefter trække og slippe dem i den eksterne harddisk 's mappe.
5 .
Afbryd den eksterne lagringsenhed og opbevar den et sikkert sted . Det er en god idé at gemme køre i et andet sted fra din computer til at beskytte mod brand , oversvømmelse eller tyveri .

gode råd og advarsler


 • Kopiering af en store mængder af data kan tage flere timer .
 • Små filer såsom dokumenter kan bakkes op hurtigt ved at e-maile dem til din egen e-mail -adresse .


 • Previous:hvordan du sikkerhedskopierer dine audio / video informationer Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite   

  Kommentarer

  Code:
  change