dsl vs dialup sikkerhedsspørgsmål

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-09-07

DSL og dial-up internetforbindelser har unikke sikkerhedsspørgsmål . DSL -modem er moderne standard for Internet -forbindelser, med download-hastigheder , der giver brugerne mulighed for at navigere websider og hente filer inden for en rimelig tid , selv på bekostning af hele tiden forbindelse til internettet , som giver en hacker potentielt angreb . I modsætning hertil drejer sikkerhedsproblemer dial-up internetforbindelser omkring den manglende hastighed disse ud-af -date systemer udnytter .

DSL Sikkerhedsproblemer

DSL og andre kabelmodem forbindelser bruger mere båndbredde end dial-up Internet forbindelser. Dette gør det muligt hackere og andre virus designere til at udnytte , at båndbredde mod en computer bruger ved at skabe programmer, der henter hurtigt og ofte uden brugerens viden . Hastigheden af DSL -forbindelser , som brugerne præmie så meget , er faktisk en af sine største sikkerhedsrisici , som den holder en konstant internetforbindelse , der kan probed potentielle hackere til enhver tid for revner i sikkerhedssoftware .

Dial-Up Service Sikkerhed

Dial- up internetforbindelser er mindre tilbøjelige til at have passende sikkerhedsforanstaltninger , såsom opdateret anti-virus software på plads på grund af den lange tid, det kræver at hente moderne filstørrelser at holde disse programmer opdateres løbende. Derudover er dial-up -tjenester normalt ikke er forbundet til internettet gennem en uafhængig server såsom Linksys eller Netgear , hvilket betyder, at forbindelsen er udsatte og sårbare for eventuelle hacker , der kan bryde systemets deklasserede sikkerhed ( typisk en simpel password ) .

Vinderen

Dial- up internetforbindelser er stort set blevet efterladt på grund af hukommelse kravene til moderne web- sider og den øgede størrelse af musik -og filmfiler som brugere almindeligt download . DSL internet forbindelse giver den hastighed nødvendigt at have de nyeste anti -virus software installeret på systemet og netværket opbakning kunne levere lovlige firewall-beskyttelse , bør en hacker forsøger at få fjernadgang til enheden .


Previous:hvordan du sikkerhedskopierer en gammel harddisk på en ny computer Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change