hvad er grunde til at have en sikkerhedskopi af systemet på din computer ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-09-05

System backups , såsom system gendannelsespunkter og software genereret disk image backup , er en vigtig del af datasikkerhed for alle edb-system . Disse restoreable billeder er gemt på computeren og opdateret med jævne mellemrum for at afværge potentielt datatab eller korruption . De er også nyttige i at overvinde en uventet program uoverensstemmelse.

Data korruption

System backups er ofte placeret på separate partitioner , der kan være låst til alle , men den software , der skabte dem . Dette giver mulighed for en potentiel backup point , hvis et edb-system er kompromitteret af en virus . Placeringen af sikkerhedskopien på en separat disk giver også mulighed for det primære disk der skal formateres og billedet gendannes med lidt frygt for at bevare en virus.

Datasikkerhed

Computer systemer oftere bliver personlige databaser for alle aspekter af hverdagen . Som sådan , finansielle , personlige og arbejdsrelaterede data er ofte gemt på disse systemer . Tilgængeligheden af en on- system backup giver mulighed for hurtigt at hente information i tilfælde af strømsvigt eller drev fiasko. Desuden kan sikkerhedskopier opbevares ved fjerntliggende steder for at sikre vigtige data er sikre i tilfælde af onsite brand eller vandskade .

Alternative muligheder

Optiske medier og mobile harddisk -teknologier er stigende lagerkapacitet betydeligt hver måned . På trods af dette , dog holder din backup på din computer giver sikkerhed fra potentielle tab eller tyveri . Desuden optiske medier og flash-drev er ikke så robuste som de interne harddiske , som gemmer på computeren sikkerhedskopier . Det giver beskyttelse mod tab af data fra fysiske skader eller tyveri .


Previous:hvordan du indstiller trådløse sikkerhed for en motorola sbg900 surfbræt Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change