hvor hen til sikkerhedskopi computerfiler sikkert og billigt

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-09-10

I dag er der mere sikkerhed bekymringer og behov for dataplads . Næsten hver virksomhed kræver en vis form for backup -system til at hente filer i tilfælde af en katastrofe eller medarbejder fejl . Derfor finde ud af, hvordan backup computerfiler sikkert og billigt er i efterspørgslen . Der er fordele for lagring på stedet og eksternt . Spørgsmålet er , hvilket vil være bedst for virksomheden på lang sigt

Du skal bruge: ? .
Computer
Internetadgang .
Estimat af data nødvendige plads om året .
Computer -tekniker ( ekstraudstyr) .


1 .
Bestem hvad datalagring skal bruges til . For eksempel vil de data anvendes til at opretholde budgetter , eller meget følsomme private oplysninger ? On -site har traditionelt vundet denne debat på grund af den centraliserede tilgang til opbevaring . Dog at kunne fjernstyre hente filer fra enhver computer med internetadgang har sin appel for .
2 .
Oprette et årligt budget til opbevaring . Hvor meget er klar til at blive brugt ? Der er virksomheder , som Mozy at tilbyde nogle gratis lagerplads . Se Resources link for at begynde og begynde henvise andre til at få fri lagerplads . Både on- site og remote muligheder er ved at blive billigere . Indkøb af hardware , få installation og vedligeholdelse det er de skridt for at opnå on- site backup-lagring . En tekniker anbefales at begynde , men universitetsstuderende er billigere arbejdskraft muligheder for dem, der ønsker at spare . Remote backup kræver abonnement og kontooplysninger til at starte .
3 .
Kig på fordele og ulemper ved remote vs på stedet opbevaring . I det væsentlige kan bekostning af både på lang sigt være den samme , afhængigt af den ønskede mængde plads . Men for små operationer , er remote backup mest sandsynligt den nemmeste og billigste at gennemføre . Selv om kontrol af lagrede oplysninger kan synes at være mindre gunstig . On- site backup er placeret , hvor ejeren kender miljøet og kan sætte standarder for genfinding . Det kan være bedre til at betale lidt mere for data , der skal lagres i en foretrukken situation for genfinding .

gode råd og advarsler


 • Tjek fjernlageret systemer til gratis for hjemmecomputer til at teste det for gennemførelse i virksomheden .
 • Bekræft at fjerne backup er krypteret og sørg for , at on- site lagring er så godt.
 • Overhold branchestandarder for at beskytte visse typer af data. Fjern-eller on-site kan have en betydelig fordel frem for den anden .


 • Previous:hvordan du fjerner flash -drev sikkerhed Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite   

  Kommentarer

  Code:
  change