hvordan du fjerner flash -drev sikkerhed

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-09-10

USB -flashdrev er små , praktiske lagerdrev . Placer data såsom billeder , fotos og tekst på dem hurtigt og effektivt , og derefter bære det til en anden computer til at kopiere til sin harddisk .
Et USB- flashdrev , der har sikkerhed aktiveret i det skal være " låst op " , før det kan bruges , som bliver vanskeligt, hvis adgangskoden er gået tabt . Fordi sikkerheden på USB -flashdrev er rudimentære , en række metoder , fra indbyggede software til frivillige programmer , kan fjerne den sikkerhed , således at drevet kan bruges .
1 .
Sæt USB -stikket på USB -flashdrevet i en USB-port på pc'en . Højre -klik på ikonet for USB- flash- drevet, når det vises på skrivebordet på en Windows-baseret computer . Vælg " Format " fra pop-op-menuen . Følg kommandoprompter i det vindue, der ser ud til at formatere USB- flash- drev. Klik på " Done " i bekræftelsen vindue, når det vises. USB- flashdrev kan nu anvendes, fordi sikkerheden er blevet fjernet fra sin plads .
Sæt USB -stikket på USB -flash -drev i en USB- port på Mac . Dobbelt-klik på Mac 's Disk Utility program, der kommer gratis med OS X-operativsystemet , og er i " Hjælpeprogrammer "mappe på harddisken .
Vælg ikonet for USB- flashdrev i venstre kolonne i Disk Utility 's hovedskærm . Vælg " Slet "-fanen øverst i Disk Utility 's hovedskærm . Klik på " Formater " check boksen i højre side af Disk Utility 's hovedskærm . Vælg " Fat (32 ) " fra drop down menuen under "Format " afkrydsningsfelt.
Klik på " Formater "i bunden af Disk Utility 's hovedskærm . Klik på " Format " , igen , i bekræftelsen , der vises . Afslut Diskværktøj programmet, når formateringen er færdig . USB- flashdrev kan nu anvendes, fordi sikkerheden er blevet fjernet fra sin plads
2
Download en password-beskyttelse program til computerens skrivebord . for eksempel , den frie TrueCrypt password beskyttelse program ( se link i indtægter). Dobbelt -klik på ikonet for den password-beskyttelse programmet , når det er fuldt downloadet . Følg kommandoprompter for at installere programmet på computerens harddisk . Genstart pc'en , når installationen er fuldført .
Dobbeltklik på password beskyttelse programmet til at lancere det . Vent til password beskyttelse programmet til at anerkende den USB flash drev og display disk bogstaver for de drev der er knyttet til computeren i den venstre kolonne af dens vigtigste program skærmen . Sæt USB- stikket på USB -flash -drev i en USB -port på computeren . Vent et brev til vises i venstre kolonne i password-beskyttelse programmets vigtigste skærm .
Brug musen til at klikke én gang på dette brev, som repræsenterer USB -flashdrev . Klik på " Volume "eller " Volume Tools "knappen for at åbne et nyt vindue . Klik på knappen "Næste" i det nye vindue . Slet adgangskoden i " Password " kolonnen i det nye vindue, der vises . Slet adgangskoden i " Bekræft adgangskode " kolonnen . Klik på " Næste " knappen for at gå til en ny skærm .
Vælg " Traveler Disk Setup " fra drop down menuen under " Tools " øverst i password-beskyttelse skærmen . Klik på " Åbn Stifinder vindue for volumen monteret " afkrydsningsfeltet i det nye vindue , der vises . Klik på "Opret " knappen nederst i vinduet . Klik på " OK " -knappen på bekræftelse vinduet, når det vises. Afslut password beskyttelse programmet .
Træk ikonet for USB- flash- drev til papirkurven eller højre-klik på den og vælg " Eject " fra pop-op-menuen . Fjern USB- flash-drevet fra computerens USB- port . Sæt stikket på USB flashdrev tilbage til computerens USB- port . Dobbelt -klik på ikonet for USB- flash- drevet, når det vises på skrivebordet for at åbne sit vindue nu , at sikkerheden password er blevet fjernet .
3 .
Sæt USB -stikket på USB -flashdrev i en USB- port på pc'en.
Gå til " Start "og vælg " Kør " fra pop-op-menuen . Indtast " regedit "i tekst kolonne , der vises , og tryk på "enter " for at køre Registreringseditor. Tryk på " Browse " knappen på Registreringseditor 's hovedskærm og navigere til følgende sti på computerens harddisk : " HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ StorageDevicePolicies " Klik på "OK " for at lukke vinduet.
Dobbeltklik på " WriteProtect " tekst , der er i højre kolonne i Registreringseditor hovedskærm . Indtast " O "i " Værdidata " i det vindue , der vises . Klik på " OK " knappen for at lukke vinduet.
Afslut Registreringseditor programmet . Genstart pc'en . Dobbelt -klik på ikonet for USB- flash- drev, der er på skrivebordet for at åbne sit vindue og få adgang til filer nu , at sikkerheden skriver beskyttelse er blevet fjernet .

gode råd og advarsler


 • Aktiver ikke sikkerheden på en USB- flash- drev, du er ikke lægge følsomme oplysninger om .
 • Hardware-krypterede USB -flash -drev vil kræve hjælp fra producenten for at blive låst op .


 • Previous:hvordan du opretter en sikkerhedsanordning med et flash-drev Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite   

  Kommentarer

  Code:
  change