hvordan du indstiller trådløse sikkerhed for en motorola sbg900 surfbræt

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-09-04

Sikring af din trådløse forbindelse har aldrig været mere vigtig efterhånden som flere og flere personlige oplysninger er flyttet fra arkivskab på den personlige computer . Det er vigtigt, at du beskytter din computer mod at blive udnyttet af cyber-kriminelle . En metode til forebyggelse er at sikre dit trådløse adgangspunkt . I visse jurisdiktioner , der har en åben adgangspunkt udnyttes kan endda føre til en bøde, hvis du ikke har prøvet at sikre din trådløse adgangspunkt . Sikring af dit trådløse adgangspunkt er som at placere en lås på din hoveddør . Det er nødvendigt sikkerhed for at forhindre at et mål af cyber-kriminelle

Du skal bruge: . .
RJ -45 kabel


1
Slut din computer til SBG900 SURFboard ved hjælp af en RJ -45 kabel tilsluttet mellem computeren LAN -port og SURFboard LAN -porten . Motorola anbefaler ikke at konfigurere det trådløse interface mens den er tilsluttet trådløst .
2 .
Åbn din webbrowser og gå til " http://192. 168. 100. 1 "eller " http://192. 168 . 0,1 "for at bringe dig til SBG900 SURFboard login -skærmen . Standard brugernavn er " admin " og standard password er " motorola . " Begge felter er store og små bogstaver . Stedfortræder din egen adgangskode , hvis du har oprettet en under den første oprettet .
3 .
Klik på " Wireless " knappen på venstre side af skærmen . Klik på fanebladet " Security " for at komme til den trådløse sikkerhed grundlæggende opsætning skærmen .
4 .
Klik på WPA radioknappen. Der er en mulighed for WEP , men WPA er langt mere sikker . Hvis du har en ældre enhed, der ikke understøtter WPA , skal du vælge WEP i stedet. Oprettelsen processen er den samme bortset fra at vælge den type kryptering der skal bruges.
5 .
Vælg AES WPA -type kryptering i sikkerhedstilstand afsnittet om " Sikkerhed "-fanen . Motorola anbefaler at bruge AES over TKIP fordi TKIP kan udføre langsomt . TKIP er tilgængelig for ældre støtte , men næsten alle enheder , der understøtter WPA også støtte AES -kryptering .
6 .
Skriv en adgangskode eller løsen i " PSK-Passphrase " feltet . Adgangskoden eller løsen skal være mellem 8-63 tegn . Tryk på " Gem ændringer " når du er færdig . Hvis du vælger WEP i stedet for WPA , skal du skrive en 8-31 tegn adgangskode eller løsen i " WEP-Passphrase " feltet . Klik på " Generer WEP nøgler " -knappen. Klik på " Aktiver 128- Bit " radio -knappen og derefter klikke på " Gem ændringer ".

gode råd og advarsler


 • Et fælles enhed, der kun understøtter WEP er Nintendo DS .
 • Brug ikke dit adgangspunkt uden trådløs kryptering . Ulovlig aktivitet udføres på dit trådløse netværk kan resultere i retsforfølgelse eller bøder for ejeren af nettet .


 • Previous:hvordan man laver en sikkerhedskopi af en cd Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite   

  Kommentarer

  Code:
  change