hvordan du sikkerhedskopierer data på en Sony Vaio

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-09-08

Efterhånden som du bruger dit Sony Vaio computer til arbejde og fritid , det vil akkumulere en stor mængde af vigtige data . Enhver, der nogensinde har haft en computer crash kender elendighed for at miste alle disse data , og kan ikke overvurdere vigtigheden af at bakke den op, så den ikke går tabt igen . Der er to nemme måder at sikkerhedskopiere data på din Sony Vaio . Den første er at købe en ekstern harddisk og med jævne mellemrum overføre dine data til det , den anden er at abonnere på en online- data-backup service og med jævne mellemrum opdatere denne . Hvilken løsning du går med er dit valg , de begge udføre opgaven med at holde dine data sikkert

Du skal bruge:
Ekstern harddisk

sikkerhedskopiering af data på en ekstern harddisk . Drive


1 .
Køb en ekstern harddisk med mindst 100 gigabyte ( GB) lagerplads på din lokale elektronik butik eller online . Disse drev er blevet mindre og billigere i de seneste år , og kan gemme et væld af data . Også for brugervenlighed sørge for, at det er en USB -drev , hvilket betyder, at den kan oprette forbindelse til din Sony Vaio ved hjælp af et USB- kabel .
2 .
Fjern det eksterne drev fra emballagen , og tilslut strøm og USB -kabler til det . Sæt strømkablet ind i væggen og sæt USB-kablet til din Sony Vaio . Hvis drevet har en afbryderknap , skal du trykke på den . Dit Sony Vaio bør anerkende den eksterne lagringsenhed , når det er tændt .
3 .
Klik på " Denne Computer " og dobbeltklik på den flytbare drev ikon . Et tomt vindue skal åbne . Træk og slip alle de vigtige data fra din Sony Vaio ind i det tomme vindue . .
4
Vent, til dataoverførsel til at fuldføre , det kan tage en hel del minutter afhængig af hvor mange data du overfører . Når det er gjort , skal du koble harddisken og gem den et sikkert sted . Gentag data backup procedure med jævne mellemrum , så dine nyere data konsekvent bakket op .

Sikkerhedskopiering med en Online Data Service


1 .
Vælg en online- data backup service . Du kan se flere muligheder via linket i afsnittet Ressourcer nedenfor . Vær opmærksom på , at de fleste tjenester kræver , at du abonnerer og betale et årligt abonnement .
2 .
registret med den service , du har valgt .
3 .
Følg vejledningen vil de sørge for at uploade data fra din Sony Vaio til deres sikre data backup -servere .


Previous:hvordan man opsætter trådløse web-sikkerhed på en dell e1505 Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change