hvordan du sikkerhedskopierer dine computerfiler , før en computer crash

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-09-12

Jeg har aldrig tænkt om sikkerhedskopiering mine filer , indtil min computer fik en virus , og jeg kunne ikke bruge det . Opbakning af alle mine filer pludselig var meget vigtigt, da jeg ikke ønskede at miste alle mine data og oplysninger , som jeg har gemt på min computer .
Sikkerhedskopiere dine computerfiler er vigtigt at holde dine filer sikkert i tilfælde af din computer krak , de hårde-drev pludselig fejler eller din computer får en virus fra internettet .
Så her vil jeg vise dig, hvordan du kan sikkerhedskopiere dine personlige filer i tilfælde nogen af ovennævnte sker eller just in case .

Du skal bruge:
bærbar lagerenhed /ekstern harddisk
. flashdrive .
CD-R/RW .
DVD-R/RWs .


1 .
Få en ekstern lagerenhed-du kan gå til Best Buy og købe en ekstern lagerenhed for omkring $ 80 dollars . Derefter kan du overføre alle dine filer fra din harddisk C til denne bærbare ekstern lagerenhed. Jo mere lagerplads , det har i DK , jo bedre .
2 .
Du kan bruge en flashdrive enhed til at gemme og transportere filer fra en computer til en anden computer . Flashdrevet Enheden kan kun gemme omkring 10-12 GB , og hvis du har flere filer , end det, du kan bruge en større lagringsenhed som den , der er nævnt i trin 1 . Men flashdrevet kan være nyttigt til at overføre billeder , MP3 , Word-dokumenter , PDF filer og andre filer fra en computer til en anden .
3 .
gemme dine filer på en CD- CD- R betyder kompakt disk indspilning , hvilket betyder at du kan kun optage oplysninger til det, men du kan ikke ændre det . Så kan du gemme alle dine favorit familie fotos på en CDR , for eksempel. CD-RW står for kompakt disk re-skrivbar , hvilket betyder at du kan ikke bare gemme data og filer til CD , men du kan også slette og ændre , at data på denne CD- RW og sætte forskellige filer på det senere .

4 .
GØRE EN DVD-R/RW- du kan oprette dine egne videoer og præsentationer på en DVD-R disk . Du er nødt til at have et program om at gøre det , som Nero eller et andet program som lader dig optage, redigere og brænde DVD'er .
5 .
Også du kan gemme filerne på Det internetbaserede for eksempel nogle hjemmesider kan du uploade dine billeder : www . photobucket. com , kan andre steder kan du gemme andre dokumenter , som godt for eksempel i GMAIL kan du uploade alle filer eller dokumentet på internettet , hvor de vil blive gemt til dig . Nu kan du uploade alle dine filer til Gmail uden at konvertere dem til Google Docs !
Så kan du få adgang til disse filer på internettet fra overalt i verden , hvis du har en computer og internetforbindelse.

Tips og advarsler


 • Sikkerhedskopier alle dine filer på forhånd, inden en større katastrofe , og du mister alle dine vigtige data og filer . Gør det , før computeren går ned , det harddisken fejler eller noget andet uventet sker .
 • Bemærk at en masse af de sociale netværkssider er virus , og hvis du klikker på et link eller e-mail link din computer kan få en virus
 • Pas på dette SIKKERHED TOOL program , der siger , at din computer er inficeret , og derefter beder din for dit kreditkortnummer-dette er acually en ondsindet software , en virus-Trjan hest mere præcist , der er tryng at narre dig til at klikke på det og derefter den beder dig om du information om kreditkort . Dette er , hvordan min computer fik inficeret sidste gang med en virus, og jeg var nødt til at tage det til nørd trup til at ordne det .


 • Previous:Hvordan sikkerhedskopierer jeg mit drev partitioner & data ? Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite   

  Kommentarer

  Code:
  change