hvordan du sikkerhedskopierer en dvd på en dell D610

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-09-11

En Dell D610 er en bærbar computer , der kommer pre-installeret med en kombination CD /DVD -drev med cd- skrivning kapaciteter . Ligesom andre stationære computere og bærbare computere med dvd-skrivning drev , kan en Dell D610 blive brugt til at oprette sikkerhedskopier af DVD'er . Processen med at bakke op en dvd på en Dell D610 er den samme proces som backup en DVD på de fleste andre computer DVD drev . Mens D610 ikke kommer installeret med software, der kræves for DVD backup , gratis DVD-backup software er tilgængelig til at downloade til computeren .

Rip DVD Image File fra disken


1 .
Download en dvd-ripping program , såsom DVD Decrypter eller Gratis DVD Ripper. Installer DVD-ripping program til din computer ved at dobbeltklikke på programmet ikonet i " Downloads " mappe , som kan tilgås ved at gå til "Start " vælge " Denne Computer "og dobbeltklikke på " C : " drev .
2 .
Åbn dvd-bakken på Dells D610 ved at trykke på eject-knappen på siden af enheden. Placer dvd, du vil sikkerhedskopiere i skuffen , og tryk på knappen igen for at lukke skuffen .
3 .
Start DVD-ripping program . Oplysningerne fra DVD i DVD-drevet bør automatisk udfylde i DVD-ripping programvinduet .
4 .
Klik på " Mode " , hvis indstillingen er tilgængelig i ripping program . Sørg for, " Input File " type er sat til " ISO ".
5 .
Vælg et output mappe ved at klikke på " Destination " eller " Output File ", og navigere til den mappe , hvor du gerne vil gemme ISO-fil . Klik på " OK " for at vende tilbage til hovedskærmen .
6 .
Tryk på " Rip "eller " Dekryptér "-knappen i programmet . En kopi af filen er rippet fra disken og gemmes i den mappe du valgte .

brænde ISO til DVD


1 .
Fjern rippet DVD fra DVD -drev i Dell D610 . Sæt en tom dvd-R i drevet på plads .
2 .
Start enhver standard dvd- brænding software, som du har installeret på dit system . Hvis du ikke har en DVD software installeret , både gratis og betalt programmer er tilgængelige for download på cnet. com ( se " Resources " ) .
3 .
Læg den ISO- fil, der blev rippet fra DVD . At indlæse en fil , skal du klikke på " Upload " eller " Import " knappen i programmet , skal du navigere til den mappe , der indeholder filen , og dobbeltklik på filen for at åbne den .
4 .

Klik på " Fortsæt " eller " Næste " for at bevæge sig gennem skærme af DVD-brænder -program , og klik på " Brænd " knappen på sidste side . ISO -filen er brændt på en disk , og du har nu en DVD sikkerhedskopi af den oprindelige disk .

gode råd og advarsler


  • Hvis du ikke har brug for en kopi af filmen backup på disk , kan den ISO-fil er gemt på din computers harddisk tjene som sikkerhedskopi . Så , hvis der sker noget med den oprindelige dvd , kan du brænde ISO til DVD-R til enhver tid .


  • Previous:Hvordan kan jeg omgå ATX strømforsyning sikkerhed ? Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite     

    Kommentarer

    Code:
    change