hvordan man kan konvertere en computerskærm til en sikkerhedszone skærm

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-09-06

Uanset om du skal udskifte en gammel sikkerhed skærm eller du gerne bare gerne skifte til en skærm med højere opløsning , din computerskærm er et godt alternativ til en standard sikkerhed skærm . Med hjælp fra en VGA konverter boks , kan du konvertere din sikkerhed indgå i et signal , der er kompatibel med din computerskærm , og bruger sin skærm med højere opløsning i stedet for en sikkerheds skærm

Du skal bruge: .
BNC eller RCA videokabel .
BNC /RCA konverter boks .


1 .
Slut computerskærmens VGA-kabel til VGA Out -porten på din BNC /RCA til VGA konverter boks . .
2
Tilslut din videokilde-en sikkerhed DVR eller kamera-til VGA konverter . Slut den ene ende af en BNC -kabel til BNC -porten på konverteren kassen og den modsatte ende til BNC Out port på sikkerheden skærmen . Hvis din videokilde er RCA baseret på, skal du tilslutte et RCA kabel mellem RCA Video Out porte på din video kilde og RCA -porte på konverteren kassen .
3 .
Connect spidsen af BNC /RCA -kabel til VGA konverter 's strømforsyning til strømporten på konverteren . Sæt transformeren ende af strømforsyningen i en stikkontakt og tænd konverteren på .
4 .
Tryk på knappen INPUT på konverteren feltet og vælg den rigtige indgang ( f. eks hvis din videokilde er forbundet med omformeren via BNC , skal du vælge BNC ) .


Previous:hvordan du sikkerhedskopierer en IPAD Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change