hvordan man kan opbygge IT-sikkerhed for en virksomhed

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-09-09

Teknologi er afgørende for dagens virksomheder , og med det , så systemets sikkerhed . Systemnedetid kan nå omkostninger så højt som millioner af dollars i minuttet for store selskaber . Tyveri eller tab af følsomme data kan ødelægge en virksomhed helt . For visse virksomheder , især dem der beskæftiger sig med personlige eller økonomiske data , har sikkerhed praksis blevet standardiseret , og disse virksomheder forventes at være kompatibel . Men selv om din virksomhed ikke har et sæt standarder , du er tvunget til at overholde , opbygge en god sikkerhed arkitektur og god sikkerhed praksis vil sikre dataintegritet for din virksomhed .
1 .
Gennemføre en virusbeskyttelse løsning . Der er mange tilgængelige , så gør din forskning . Norton , McAfee , og AVG er blandt de mest populære , men finder det, der bedst opfylder dine behov . Vær sikker på , at alle dine edb-systemer er på samme version , og at opdateringer er planlagt og gennemføres på en regelmæssig basis, uanset hvilket system du vælger .
2 .
Installer en firewall , i det mindste på dit netværk perimeter . Firewalls forhindre uautoriseret trafik fra de anløber eller forlader netværket . Du kan konfigurere regler for alle programmer eller trafik , som du ønsker at eksplicit tillade eller nægte på dit netværk . Mange direkte angreb kan forebygges ved at have en korrekt installeret og konfigureret firewall .
3 .
Gennemføre en sikker brugerkonto politik . Mange sikkerhedsproblemer ske indefra , enten gennem ondsindet hensigt eller uvidenhed om autoriserede brugere . Vær sikker på , at brugere og grupper har kun systemet tilladelser , de har brug for at udføre de tildelte opgaver , og ikke mere . Vær sikker på , at brugerne skal bruge sikre adgangskoder , og til at ændre dem regelmæssigt .
4 .
Design en disaster recovery plan , der mindst omfatter regelmæssige backups og offsite backup-lagring . I tilfælde af enhver form for katastrofe , om en ondsindet angreb , systemnedbrud eller endog naturkatastrofer , at have din kritiske data bakkes op off-site og en plan for at få op at køre igen kan drastisk eliminere nedetid og reducere tab af indtægter .


Previous:hvordan man konfigurerer en sikkerhed konfiguration guiden til en symantec anti - virus server Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change