hvordan man kan sikkerhedskopiere alle filer på en mac PowerBook G4

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-09-26

PowerBook G4 var de sidste versioner af professionel kvalitet Mac laptops til at komme ud i 2005 , inden den nye MacBook Pros med PC og Intel -processorer . Mens PowerBook G4 er ældre Mac- computere , er de stadig har strøm nok til at køre på Mac OS X 10,3 eller 10,4 . Hvis du har brug for at sikkerhedskopiere alle filer på din PowerBook G4 , alt hvad du behøver er en ekstern harddisk , der er kompatibel med Mac

Du skal bruge: .
Mac kompatibel ekstern harddisk
. USB eller Firewire -kabel .


1 .
Sæt din eksterne harddisk til en stikkontakt, og ind i din PowerBook G4 's USB-eller FireWire-port.
2 .
Træk alle filer fra din Mac på den eksterne harddisk . Klik på en fil for at markere det og trække det med musen til den eksterne harddisk ikon . Træk harddisken filen og eventuelle andre filer på din Mac på den eksterne harddisk ikon .
3 .
Klik på den eksterne harddisk ikon for at sørge for alle dine filer er inde i den.
4 .
Afbryd din eksterne harddisk fra din Mac og afmontere det . At frakoble den eksterne harddisk , smide den eksterne harddisk er ikonet til papirkurven og tag det fra PowerBook G4 .

gode råd og advarsler


 • Du skal muligvis installere software , for at din Mac til at genkende din eksterne harddisk . Installer den eksterne harddisk , inden du forsøger at kopiere dine filer på den .
 • Hold din eksterne harddisk unplugged , når det ikke er i brug .


 • Previous:Hvordan kan jeg vide mit drev er korrupt ? Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite   

  Kommentarer

  Code:
  change