hvordan man kan vælge, hvilken cd til at købe til sikkerhedskopiering billeder

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-09-13

Brændende digitale billeder til en cd kan være en god måde at frigøre plads på din harddisk . Du kan oprette en permanent sikkerhedskopi af disse billeder og ikke behøver at bekymre dig om at miste dem ( medmindre du mister disc) , og gøre plads til endnu flere billeder på din computer . Selvom du vælger en cd er en forholdsvis enkel proces , der er stadig et par ting, du vil ønsker at overveje , før du vælger en disk til at gemme dine dyrebare familie minder

Du skal bruge: .
CD Burner .


1 .
Kig på den maksimale hastighed på din CD -brænder . Trykt på brænderen selv vil være en række , efterfulgt af en " X. " Dette nummer er den hurtigste din brænder kan skrive data . Når du køber en cd , skal du sørge for cd'en kan understøtte denne hastighed, så du fuldt ud kan drage fordel af din brænder evner .
2 .
Må ikke falde i den fælde at købe en CD " specielt designet til fotos . " Ofte som et markedsføringsredskab visse detailhandlere vil hævde , at en CD er designet til fotos eller musik , eller en anden specifik type af medier . Det er simpelthen en undskyldning for at hæve prisen på diske et par mere dollars . En CD-R er en CD-R , så du skal købe dog billigere uanset hvad etiketten siger .
3 .
skal afgøre, hvorvidt du lyst til at gøre redigeringer til din cd . Hvis du ønsker at fortsætte med at tilføje fotos til disken over tid , er du nødt til at bruge en CD-RW . Disse cd'er er " genskrivbare ", som betyder, at du kan bruge dem igen og igen . Hvis du kun ønsker at tilføje fotos til disken én gang , kan du bruge en standard CD-R .


Previous:hvordan du sikkerhedskopierer bruger data og filer Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change