hvordan man laver en sikkerhedskopi af en cd

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-09-04

En CD, som enhver optiske disk , kan brydes eller ridset . Du kan lave en kopi af din lovligt ejede cd'en for at beskytte den oprindelige fra skader ved hjælp af en disk kloning program . Der er en række disk kloning programmer , der er tilgængelige til både PC og Mac -computere , hvoraf de fleste er gratis og arbejde i en lignende måde . Tage en sikkerhedskopi af en CD kræver en cd -eller dvd- drev , der kan brænde data på en tom cd købt på en computer eller elektronik butik . Hverken computer eller cd -eller dvd- drevet vil blive beskadiget på nogen måde ved hjælp af disken kloning programmet .

Du skal bruge:
tom cd
. CD /DVD -drev


1
Hent en disk kloning program til skrivebordet på computeren-. for eksempel , den frie Burn program til Mac eller ImgBurn gratis program til PC ( se link i indtægter). Dobbeltklik på filen efter den er downloadet . Følg kommandoprompter for at installere programmet på computerens harddisk . Genstart pc'en , når installationen er færdig .
2 .
Skub skuffen i cd-eller dvd- drevet . Sæt cd'en på diskskuffen . Luk diskskuffen .
3 .
Dobbeltklik på ikonet for den kloning program til at lancere det . Vælg cd -eller dvd- drevet fra " Devices " drop-down menuen på disken kloning programmets vigtigste skærm.
4 .
Vælg " Full disk " fra " Mode " drop -down menu på disken kloning programmets hovedskærm
5 .
Klik på " Options "knappen i toppen af kloning programmets hovedskærm . Klik på " Lyd "-fanen øverst i vinduet , der vises .
6 .
Vælg " 10X " fra " Speed " drop-down menuen under "Lyd "-fanen . Klik på "Anvend " knappen i venstre side af vinduet . Klik på " OK " knappen i højre side af vinduet .
7 .
Vælg " Data " fra "Format " drop -down menuen på kloning programmets hovedskærm .

8 .
Klik på " Start " eller " Klon " eller " Kopier " knappen på kloning programmets hovedskærm . Vent som en statuslinje på disken kloning programmets vigtigste skærmen viser status for kopiering af cd'en .
9 .
Skub skuffen , når " Eject disk " bekræftelse vindue pop-op på skærmen . Fjern cd'en . Sæt den tomme cd på bakken . Luk diskskuffen . Klik på " OK " eller " Fortsæt " knappen på pop-up vindue til bekræftelse for at gøre det forsvinde .
10 .
Vent som disken kloning programmet brænder en kopi af cd'en på sort cd-r. Klik på " OK " eller " Afslut " knappen på bekræftelsen vindue der popper op på skærmen for at gøre det forsvinde .
11 .
Afslut kloning programmet . Skubbe bakken . Fjern backup kopi af cd'en fra bakken . Luk diskskuffen .

gode råd og advarsler


 • altid blæse den modsatte side af etiketten på tom med trykluft før du lægger det i skuffen i cd-eller dvd- drevet .
 • Brug ikke den billigste tom cd du kan købe-. underlegne materialer en billig tom cd kan undgå at arbejde efter et par måneder er gået


 • Previous:hvordan man laver en sikkerhedskopi cd Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite   

  Kommentarer

  Code:
  change