hvordan man opbygger pc sikkerhed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-09-06

Ligegyldigt hvilken type computer du ejer eller hvad du bruge det til , du skal overveje sikkerheden lige fra starten . Det tager ikke lang tid på alle for en ny computer for at blive inficeret med spyware , virus og anden skadelig software , så opbygning af sikkerhed i computeren fra starten er den bedste måde at beskytte dig selv og dine personlige data

Du har brug for . :
Antivirus software .
Anti-spyware -software .


1 .
Log på din computer , men ikke slutte den til internettet . Hvis du bruger en højhastigheds forbindelse til internettet , skal du tage kablet før du tænder din computer .
2 .
Klik på " Start "knappen og vælg " Alle programmer "fra menuen . Kontrollere, om nogen form for sikkerhed software, der fulgte med din computer . Mange computere er udstyret med prøveversioner af McAfee , Symantec , Computer Associates , Trend Micro og andre antivirusprogrammer.
3 .
Slut computeren til internettet , når du er sikker på , at du har antivirus beskyttelse på plads . Hvis der ikke antivirus beskyttelse softwaren er installeret , skal du gå til din lokale computer butik eller elektronik forhandler for at købe en pakke .
4 .
Åbn antivirus -software og vælge " Opdater "fra listen af muligheder . Vent på, at opdateringen er færdig , derefter køre en fuld scanning på dit system .
5 .
Download og installere flere forskellige anti-spyware -programmer , og køre en fuld scanning af dit system ved hjælp af hvert program . Ved hjælp af to eller tre anti-spyware -programmer vil give dig maksimal beskyttelse .
6 .
Practice sikker computing ved at slette ukendte emails og aldrig svare på spam -meddelelser . Kun åbne vedhæftede filer fra folk du rent faktisk kender --- mange vira , centrale logning programmer og anden skadelig software , som overføres gennem inficeret e-mail vedhæftede filer .
7 .
Konfigurer konti for hver person , der bruger din computer . Opsæt spærrede konti for at forhindre ulovlig download og installation af potentielt skadelige programmer . Hvis du vil oprette en ny konto , skal du klikke på " Start " knappen , vælg " Kontrolpanel " og dobbeltklik på " Brugere "-ikonet . Vælg " Add User " og oprette en særskilt konto for hver bruger i din husstand .
8 .
Kør daglige scanninger på din computer for at sikre , at der ikke er infektioner stede . Brug " Tools " menuen i programmet for at indstille opdatere og scanningsindstillinger . Sørg for, at programmet er indstillet til at hente opdateringer på daglig basis og til at køre scanninger dagligt så godt. Du kan planlægge disse opdateringer og scanninger til midt om natten , så de vil ikke påvirke nytten af computeren .


Previous:hvordan man kan konvertere en computerskærm til en sikkerhedszone skærm Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change