hvordan man skaber en iso sikkerhedskopidisken

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-09-08

International Standard Organisation ( ISO ) disk images er en ideel måde at gemme den fysiske indholdet af en cd eller dvd . Men så længe de sidder på en computer , de er ubrugelige . I stedet skal du oprette en sikkerhedskopi af den ISO fil på disken , så du kan bruge backup-disk som en cd /dvd , præcis som det var meningen, at der skal anvendes
1 .
Download CDBurnerXP , som du kan bruge til at brænde din backup DVD eller CD med den ISO-fil , du har brug for din backup -fil .
2 .
Brug Nero Burning ROM til at brænde din ISO backup til CD . Nero, som CDBurnerXP , har en bestemt kommando for ISO afbrænding så godt, men med den ekstra fordel af kommercielle støtte , hvis tingene går galt .
3 .
Installer ISO Recorder på din pc . ISO Recorder tilføjer en mulighed for at din højre -klik menu til at brænde cd-aftryk som en ISO direkte til disk . Vælg den mulighed, og følg instruktionerne på skærmen , der synes at sikkerhedskopiere dine ISO .

gode råd og advarsler


 • overveje at fjerne ISO-fil fra din pc , når du har gjort backup , da de er ret store i rummet .
 • Hold din ISO disk sikkert fra elementerne .


 • Previous:hvordan du sikkerhedskopierer data på en Sony Vaio Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite   

  Kommentarer

  Code:
  change