kopimaskine stikkontakt bølge sikkerhed

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-09-07

Tordenvejr er en årsag til elektriske strømstød , men elektriske strømstød kan ske når som helst . Elledninger , der rører hinanden, kan medføre en elektrisk bølge , som kan elnettet fletninger og tænde eller slukke for air condition , tørretumblere og en række andre elektriske apparater . Overvejer kopimaskiner kan koste godt over $ 10. 000 , er det en god idé at beskytte en kopimaskine at komme fra risikoen for skade som følge af en elektrisk bølge

forlængerledning

En normal forlængerledning uden bølge beskytter enheder på det efterlader en kopimaskine helt åbent de skadelige virkninger af en spændingsbølge . Et strømstød kan skade nogle af komponenterne i en kopimaskine , som gør dyre reparationer nødvendige, inden kopimaskinen kan bruges igen . I worst- case scenarier , kunne en spændingsbølge helt at ødelægge kopimaskinen . En strømskinne , der ikke har nogen overspændingsbeskyttelse på det også vil forlade kopimaskinen helt åbent elektriske bølge skader .

Surge beskyttere

Surge beskyttere ligne strømskinner . Surge beskyttere kommer med en enhed , der vil stoppe en elektrisk bølge fra at gøre sin vej til kopimaskinens ledning , helt at beskytte det mod skader . Nogle bølge beskyttere kommer med et telefonstik , så en telefonlinje fra en kopimaskine , der skal beskyttes mod elektriske strømstød . Ifølge forsikringsselskab State Farm , bør forbrugerne kun bruge sikkerhedsskruer med en LED- lys eller en akustisk alarm, som vil signalere , hvis overspændingsbeskytteren er blevet beskadiget og skal udskiftes . Efter en overspændingsbeskytter er blevet beskadiget ved en elektrisk bølge , skal det straks udskiftes med en ny strømstødssikring.

batteribackup

Batteri-backup enheder giver overspændingsbeskyttelse som en strømstødssikring. Hertil kommer , tilsluttet batteri backup enheder udjævner den elektriske strøm , der vil til hver enhed i backup , beskytter kopimaskinen fra mindre magten spikes , der kan stadig forårsage skader . Batteri backup også give en strømforsyning til en kopimaskine , hvis elektriciteten afbrydes , så en bruger til at sikkert afslutte et kopijob , før lukke for maskinen .

Garantier

Nogle bølge beskyttere og batteri backup enheder kommer med en garanti . Garantien dækker skader på enhver enhed tilsluttet til enheden på grund af en spændingsbølge . Kig over garantiperioden af en enhed, før du køber den , da nogle garantier dækker kun strømstødssikring eller batteri-backup og ikke tilsluttede enheder såsom kopimaskine . Andre garantier kun dække op til en bestemt dollar beløb på tilsluttede enheder . Sørg for, at garantien vil dække den samlede værdi af kopimaskinen , især i betragtning af nogle kopimaskiner koste titusindvis af dollars på at erstatte.

AFCIs

Arc Fejl Circuit Interrupters ( AFCIs ) er en mulighed for indbygget beskyttelse i det elektriske system i en bygning . AFCIs passer ind i elektriske panel af en bygning og ligne en afbryder . AFCIs beskytter mod elektriske overspændinger samt kortslutning , der giver beskyttelse til en kopimaskine , uanset hvor i bygningen det er sat i.


Previous:dsl vs dialup sikkerhedsspørgsmål Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change