hvordan du installerer lydkort på Dell

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-10-10

Installation af et nyt lydkort i din Dell-computer er en glimrende måde at forbedre lydkvaliteten og gøre din computer mere nyttigt . For mange mennesker , fordobler familiens computer som en familie underholdning center , så installation af en top-notch lydkort er ofte en god investering

Du skal bruge: .
Lydkort
Lille skruetrækker .
Jordforbindelse rem .


1 .
Luk computeren ned og fjerne netledningen . Fjern fastgørelsesskruer fra bagsiden af sagen , og find tilfældet fjernelse håndtaget . For tårn computere grebet skal være på siden. Til desktop -modeller, løftestang vil være på toppen af enheden .
2 .
Fjern tilfælde dække og kig ind i computeren . Kig efter en serie af små hvide slots-disse er PCI slots . Hvis din computer har en PCI- slot til rådighed kan du købe et PCI lydkort . Hvis du ikke har en ledig PCI slot der er en række gode lydkort , der forbinder til computerens USB -port.
3 .
Køb lydkortet , du vil bruge . Hvis du bruger et PCI lydkort , fjern først dækslet fra den tomme PCI-slot , og tryk derefter ned forsigtigt på lydkortet indtil det klikker på plads . Sikker toppen af kortet med en skrue og lukke op for computeren . For en USB- lydkort , plug simpelthen lydkortet i en ledig USB -port på computeren og installere driversoftware .


Previous:hvordan man kan konvertere en ikke - Bluetooth-printer til en Bluetooth printer Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change