Hvordan kan jeg genopretter filer på en compact flash -drev ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-11-13

En kompakt USB -flashdrev giver dig mulighed for at transportere data fra en computer til en anden nemt . Du kan også fjerne filer fra flashdrevet ligesom du ville gøre på en standard harddisk . Hvis du har fjernet en fil , blot for at finde ud af , at du har brug for det , er det muligt at genoprette den. At gendanne en slettet fil , du normalt har to muligheder for at gøre dette : . backtracking og ved hjælp af en fil opsving programmel
1 .
Slut USB- flashdrev til den computer, du brugte til at slette filerne . Normalt er filerne fjernes fra flashdrevet , men holdt i systemet 's " papirkurv "(eller " Trash "i Mac ) , indtil du sletter alle filer fra " papirkurven . "
2 .

Åben " papirkurven "eller " Trash "i Mac ved at dobbeltklikke på ikonet . Der vises et vindue med alle filerne i øjeblikket fjernet fra systemet . Hvis den fil , du søger efter, er der , kan du markere det og klikke på " Gendan ". Så længe din USB- flash- drev er tilsluttet den fil vil blive placeret tilbage på drevet .
3 .
installerer en fil opsving program på din computer, hvis den " papirkurven " /" Trash " ikke virkede. Der er mange muligheder , du kan købe i butikkerne , såsom Norton System Works , men du kan også hente gratis software som f. eks Skærende lys Utilities ( download link i " Resources " ) .
4 .

Tilslut din USB- flash -drev til computeren og start filen genopretningsprogram . Vælge for at udføre en scanning , og vælg derefter din USB-flash- drev som den enhed, du vil scanne . På grund af den lille mængde af filer på drevet ( i forhold til din computers harddisk ) scanningen tager kun et øjeblik .
5 .
Kig gennem listen af inddrivelige filer leveres til dig . Klik på de filer, du vil fortryde sletningen , og vælg "Gendan ". Filerne er nu sat tilbage på din USB- flash -drev .


Previous:hvordan man kan øge ram på en bærbar Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change