hvordan man kan sikkerhedskopiere oplysninger fra en harddisk til en cd

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-11-27

Der er mange grunde til sikkerhedskopiering af edb-data på en cd . For eksempel er cd'er mere bærbare end computere og opbakning op til en cd kan du tage data med dig overalt . Du kan også bruge en cd til at dele data med andre mennesker . Hvis du har værdifulde data på din harddisk , kan du kopiere det over på en cd , så hvis harddisken går ned , vil du ikke miste data . Mange mennesker gør dette med familie fotos og vigtige dokumenter . Sikkerhedskopiering af data på en cd fra en Mac eller en PC er en forholdsvis nem proces

Du skal bruge:
Computer med en cd -brænder .
CD-R eller CD-RW .

Sikkerhedskopiering af data på en Mac


1 .
Sæt en tom cd-r-eller cd-rw i Mac 's CD-brænder drev . CD-R'er kan kun bruges én gang . CD-RW'er kan du omskrive over gamle data , og dermed kan bruges mange gange . Du vil se en ny cd ikon på skrivebordet .
2 .
Vælg de mapper eller filer, du vil sikkerhedskopiere og trække dem til CD -ikonet .
3 .
Højreklik ( eller CTRL-klik , afhængigt af din mus ) på cd-ikonet og vælg " Brænd CD " fra menuen . Du vil se en dialogboks beder dig om at vælge en brænde hastighed . Jo lavere hastighed , jo bedre kvalitet .
4 .
Vælg brænde hastighed og klik på " Brænd ". Computeren vil brænde data på CD-R eller CD-RW , hvilket vil skubbe automatisk , når processen er afsluttet .

Sikkerhedskopiering af data på en pc


1 .

Sæt en tom cd-r-eller cd-rw i cd- brænder drevet på din PC .
2 .
Find den fil, du vil sikkerhedskopiere og højreklik på den . Vælg " Send til " i menuen , og klik derefter på cd-brænder drev . Afhængig af computerens konfiguration , kan denne kaldes forskellige ting . Det er sandsynligt, at sige " CD-R ", efterfulgt af bogstavet navnet på det drev .
3 .
Vælg flere filer ved at holde " CTRL "-tasten .

4 .
Klik på ballon på nederst til højre på proceslinjen for at se en liste over alle de filer, du har valgt at sikkerhedskopiere på cd .
5 .

Klik på " Skriv disse filer til cd ". PC vil brænde cd og skubbe det automatisk .

gode råd og advarsler


  • Din computer skal have grundlæggende cd-brænding software. Hvis det ikke sker, kan du hente en af snesevis af programmer tilgængelige på internettet .


  • Previous:hvordan man laver en simpel computer kredsløb Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite     

    Kommentarer

    Code:
    change