hvordan man kan tage en sikkerhedskopi af blu - ray

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-11-28

Blu-ray er et optisk disk specifikation , som er blevet frigivet til stedet dvd'en . Disse diske kan indeholde op til 25 GB data pr lag og er som nyttige til lagring high -definition film , som de er til lagring af store samlinger af data . Blu-ray discs kan bakkes op i en fælles form for opbevaring . Denne proces med at sikkerhedskopiere Blu-ray discs er vigtigt for at opretholde dataintegriteten og som sådan alle computerbrugere skal forstå det på et vist niveau

Du skal bruge: .
WinRAR program
. Blu-ray drev .


1 .
Hent og installer WinRAR ( se Resources ) .
2 .
Sæt Blu-ray disk, du ønsker at tilbage op i din Blu-ray -disk enhed .
3 .
Åbn "Denne Computer " dialogboksen ved at klikke på " Start " og derefter " Computer " eller "Denne computer "knapperne .

4 .
Højreklik på det drev fra den liste, der indeholder Blu-ray , du ønsker at sikkerhedskopiere. Dette vil producere en standard kontekst menu .
5 .
Vælg " Tilføj til arkiv " fra kontekstmenuen .
6 .
Klik på " Browse " knappen i øverste højre del af WinRAR dialogboks , der vises , og vælg en placering til Blu-ray -disk , der skal kopieres til .
7 .
Klik på " OK " knappen . Dette vil producere en Blu-ray -disk kopi på din harddisk , der kan blive brændt til en anden disk til enhver tid for restaurering . Denne kopiering procedure kan tage flere minutter til flere timer afhængig af hastigheden på din Blu-ray drev og computer og mængden af data, der opbevares på selve disken .


Previous:hvordan man kan bestemme mængden af gigabytes på en computers harddisk Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change