mod - chip faqs

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-11-17

Ændring chips er enheder , der narre en video-spil -system til at tro det er at spille en legitim kopi af et spil ved at blokere eller overlappe godkendelse signaler . Mod -chips kan forbedre funktioner og muligheder i en konsol system , men de er illigal i USA og vil kunne skade en gaming enhed , hvis ikke installeret korrekt. Video-spilindustrien konstant forsøger at overtale andre lande til at erklære mod-chips ulovlige , fordi de ofte er vant til piratspil

Fordele

Installation en mod-chip giver forbrugeren ret til at spille videospil fremstillet til brug i andre lande-hvoraf nogle aldrig vil blive udgivet i brugerens land . Desuden kan folk gør og spille en arkivkopi af indkøbte spil . Nogle mod chips er i stand til at køre skræddersyede software til konsollen .

Funktion

Alle mod chips tilsidesætte software i en video-spillekonsol , at verificerer ægtheden af en disk og den region den kommer fra . Video-spil -producenterne ofte muligt konsoller kun at spille spil fra den samme geografiske sted, hvor konsollen er købt-. normalt opdelt i Nordamerika , Europa , Kina og Asien

Tidlig mod chips brugt bytte metode-indlæsning af en disk med software, der kontrolleres regionen og handicappede disken læseren fra at underrette konsollen, når drevet åbnes . Efter invaliderende udslyngning anmeldelse , kan brugerne skifte i alle de diske, som de ønsker.

Moderne mod-chips sende forfalskede kontrol koder til BIOS , som støvler et system, og kontrollerer hardware kompatibilitet . Nogle mod-chips kan installere en modificeret BIOS til at tillade tredjeparts software .

Lovlighed

Lovligheden af mod -chips varierer mellem landene . I USA er mod-chips anses ulovligt at fremstille , sælge eller distribuere under Digital Millennium Copyright Act , ifølge det amerikanske Department of Homeland Security 's Immigration and Customs Enforcement . Køb og brug af enkeltpersoner er forbudt af DMCA . Andre lande som Det Forenede Kongerige mener mod -chips lovlige, da konsollen kopi- beskyttelse er ineffektive på at forhindre kopiering af et spil fra en disk til en anden .

Overvejelser

Video-spil beslutningstagere må forventes at kæmpe tilbage og straffe dem med en modded system . I 202C Microsoft forbød alle modificerede Xbox 360 -konsoller bliver brugt til at spille på Xbox Live online gaming service , siger, at det overtræder de vilkår og betingelser for brug accepteret af brugeren . Ifølge § 16 i Microsofts online- politik , kan spilleren ikke installere uautoriserede programmer fra tredjeparter på deres konsoller . Modded enheder kan stadig bruges til at spille spil , men ikke for online multiplayer spil .

Tilgængelighed

Fordi mod chips er ikke understøttet af video-spil fabrikanter , skal forbrugerne søge dem ud på det private marked . Det bedste sted at finde dem er på online butikker . Installation af en mod -chip kræver ekspertise og færdigheder , fordi ejeren skal lodde dem til konsollen bundkort . Gamers ofte går til professionelle mod-flishuggere fordi uretmæssigt at installere en mod -chip kan ødelægge et system .


Previous:hvad er de funktioner, en coprocessor chip ? Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change