hvordan man kan binde tilbage din computer kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-12-31

Hver computer ejeren kender vanskeligheden ved at navigere gennem et net af ledninger på bagsiden af computeren . Som vi tilføje hardware , såsom printere , scannere , og højttalere , vi hele tiden akkumulerer flere ledninger . Hold din ledninger adskilt og bandt ryg er den bedste løsning på at undgå denne irriterende og potentielt farlige problem . Binde tilbage computerne kabler kan ske med lidt vanskeligheder og i de fleste tilfælde , i mindre end 20 minutter

Du skal bruge: .
Plast eller wire tie-wraps


1 . .
Bundle din computer kabel op til bagsiden af computeren . Fold kablet i en harmonika-stil bundt helt op til bagsiden af computeren .
2 .
Forlæng lige nok kablet til at nå strømkilden , samtidig med at resten af kablet bundtet sammen på bagsiden af computeren .
3 .
Hold bundt i den ene hånd og placere en plastik tie-wrap omkring pakken . Du skal muligvis bruge to wraps , afhængig af tykkelse og længde af ledningen . Twist og binde wrap på plads .
4 .
Gentag denne proces med resten af din computer ledninger til at give en pæn arbejdsstation udseende .

gode råd og advarsler


 • Brug enkle plast eller wire tiebacks ligner affaldssæk bånd til denne opgave .
 • Bind ikke ledninger sammen . Dette kan beskadige eller forårsage stress på ledningerne , samt skabe et forvirrende rod , hvis du har brug for at koble én ledning . Tie tilbage hver ledning for sig.


 • Previous:hvordan du installerer et PCI seriel port Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite   

  Kommentarer

  Code:
  change