hvordan man laver en webcam ved hjælp af et kamera

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-12-22

Du kan næsten tænde alle gamle kamera til et webcam uden besvær eller leverandørejet software . Hvis din computer har en video indgang ( det som regel ligner en lille rund gul stik ) , kan du allerede begynde at gøre dette , så længe dit kamera understøtter standard video -output. Hvis din computer ikke har en sådan hardware, bliver du nødt til at købe en perifer video capture enhed , som passer i enhver PCI slot . Processen med at slutte kameraet til din pc og bruge det som et webcam er en meget simpel proces .

Du skal bruge:
Computer med et standard video -indgang
. Kameraet understøtter standard video input .


1 .
Kontroller om dit kamera er i stand til at understøtte standard video -output. Vil du vide det understøtter dette, hvis dit kamera kom med et kabel , der bruges til at forbinde kameraet til et tv-apparat . Hvis dit kamera ikke understøtter standard video output , og du forsøgte at bruge den som et webcam via USB , har du sandsynligvis ikke kan bruge det som et webcam .
2 .
Slut videokablet til kameraet og sørg for , at det går i hele vejen . Hvis du ikke tilslutter kablet hele vejen i dit kamera , kan det ikke sende en video feed korrekt til din PC .
3 .
Tilslut kablet til din computer , ligesom du ville slutte den til et tv-apparat . Sørg for, at kablet er stramt forbundet til stikket .
4 .
Tænd for din computer , hvis du ikke allerede har gjort det .
5 .

Klik på " Denne Computer " og se om dit kamera vises . Hvis det ikke er tilfældet, kontrollerer alle forbindelser igen . Hvis du bruger en perifer video capture enhed , har du måske glemt at installere den software, der fulgte med den . Hvis du ikke har installeret det , tage et øjeblik at gøre det nu , og prøv at finde kameraet, når du er færdig med installationen .
6 .
Kør det program, du normalt bruger til at kommunikere med andre gennem webcam , og se om det registrerer dit kamera nu . Prøv og lade andre se dig fra dit webkamera .

gode råd og advarsler


  • Hvis du oplever problemer med at bruge én bestemt program , se, om dit webcam vil arbejde gennem en anden programmet. Ofte gange , det program, du prøvede at bruge ikke tillade dig at bruge en video capture enhed som et webcam . Gå til programmets hjemmeside for at finde en løsning i supportcenter . Hvis der ikke er en sådan løsning , vil du nødt til at forsøge at finde et alternativt program , der passer til dine behov .


  • Previous:hvordan du foretager fejlfinding statisk elektricitet på en computer Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite     

    Kommentarer

    Code:
    change