hvordan du sikkerhedskopierer musik i tilfælde af et computergenereret fiasko

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-01-12

Computerfejl og virus overtagelser sker til det bedste af os . Du kan aldrig være for sikker dine filer er sikre . For at beskytte dig mod at miste vigtige oplysninger som din database over mp3s , bør du investere i en ekstern harddisk til back alt op
1 .
Søg online eller på lokalt elektronik butikker for et godt tilbud på en ekstern harddisk . Generelt er navnet ikke noget . Sørg dog, at harddisken er stor nok til at rumme al din musik , billeder og vigtige filer . Normalt en køretur på 500 gigabyte eller større giver mere end nok plads .
2 .
Tilslut din eksterne harddisk til din computer . De fleste eksterne harddiske indeholder et USB-kabel , der er knyttet til bagsiden af den eksterne drev og til enhver tilgængelig USB- port på computeren .
3 .
Når tilsluttet , din eksterne harddisk bør udløse et vindue til at poppe op , der spørger : "Hvad vil du Windows gøre? " Vælg " Åbn mappe for at vise filer . " Dette vil åbne mappen med den eksterne harddisk, hvor du kan trække og slippe alle musik og andre filer, du ønsker at tage backup . Hvis et vindue ikke vises beder dig om at vælge en indstilling , og derefter navigere til "Start " > " Denne Computer " dobbeltklikke på den eksterne harddisk bibliotek , der normalt betegnes som drev " E : " .

4 .
Når du har kopieret over alle de filer, du vil beholde sikkert , kan du enten frakoble det eksterne drev og gemme det et sted , eller lad den være tilsluttet til din computer . Selv hvis computeren lukker ned og undlader at vende tilbage på de oplysninger om den eksterne harddisk vil være sikker og kan tilsluttes og overføres til en anden computer .

gode råd og advarsler


  • Hvis du vælger at afmontere den eksterne harddisk , skal du dobbeltklikke på ikonet i proceslinjen for at " Sikker fjernelse af hardware ", fremhæve dit lager enheden, og klik på " Stop " -knappen .


  • Previous:hvordan man kan pre -order æblet IPAD online Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink     

    Kommentarer

    Code:
    change