den bedste måde at rense en klæbrig cd bakke

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-02-16

Over tid , gennem normale brug og utilsigtede udslip kan bakken af et cd-drev bliver klæbrig med efterladenskaber . Denne rest kan faktisk være ødelæggende for diske placeres i drevet , og det kan endda forårsage disken til at holde sig inden for drevet. Computerbrugere skal forstå den rette metode til at rense disse elektriske komponenter

Forberedelse

Tryk på eject-knappen på cd'en . drev . Når CD-skuffen er skubbet ud , skal du afskære enhver elektrisk strøm til computeren . For at opnå dette uden CD skuffen automatisk lukning , skal du afbryde strømmen til computeren . Lukker computeren ned gennem operativsystemet , eller med de vigtigste power -knappen kan resultere i bakken uforvarende lukning .

Rensning af bakke

For at rense CD-skuffen effektivt , skal du have en fnugfri klud og sprit . Dyp fnugfri klud i sprit og vride det ud let . Kluden skal være fugtig , men ikke drypper . Ombryde fugtige ende af håndklæde omkring din finger og tør toppen og bunden overflader CD-skuffen. Tillad alkoholen rest på bakken lufttørre . Dette kan tage flere minutter afhængig af mængden af alkohol, som var på klud. Touch forskellige områder på CD-skuffen for at teste , om der er nogen klistret områder tilbage på bakken overflade .

Finishing

Brug tørre del af kluden for at sikre , at CD-skuffen er helt ren , og at der ikke er nogen resterende alkohol . Sæt computeren tilbage i stikkontakten, og tryk på afbryderknappen . Hvis skuffen ikke automatisk lukke, når computeren er tændt op , trykkes knappen "Eject" på ethvert tidspunkt efter at strømmen er blevet genoprettet for at gøre bakken tæt på.


Previous:hvordan man kan starte til optisk drev på en macbook Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change