hvordan du indstiller lcd billedkvalitet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-02-27

Se billederne på din liquid crystal display ( LCD ) skærm kan være en udfordring , hvis farver og centrering indstillinger er ikke rigtigt for dine øjne . Billedet kunne være for svagt eller fuzzy at se . Teksten er måske ikke være så forskellig fra baggrundsfarver og mønstre , som du gerne vil . En del af billedet kan herreløse ud af skærmen . Uanset hvad problemet er, kan det være fast ved at justere indstillingerne på din skærm
1 .
Find indstillingselementerne på din LCD skærm . Den kontrol, vil være en række knapper , som du kan trykke på. På de fleste modeller , er de lige under bunden af skærmen mod midten . De er næsten altid i nærheden af skærmens afbryderknappen .
2 .
Tryk på knappen "Menu" . Hvis knapperne ikke er mærket , kan du prøve at trykke på hver enkelt , indtil en menu med indstillinger vises på skærmen . De indstillinger, du bør se vises omfatte farvestyring , som lysstyrke og kontrast , plus-skærm position og dimensionering . Nogle skærme vil tilbyde mulighed for at ændre sproget i indstillingsmenuer .
3 .
Kig til navigation retninger. Menuen vil ofte indeholde fodnoter nederst , der angiver , hvilke af de knapper til at skubbe til at navigere i menuerne . Hvis oplysningerne ikke er der , skal du konsultere din skærm dokumentation eller eksperiment for at finde ud af , hvad hver knap gør .
4 .
Juster farvestyring . Øge eller mindske lysstyrken for at ændre den mængde lys din skærm udsender . Øge eller mindske kontrasten til at påvirke sondring mellem forskellige fag skærmen .
5 .
Undersøg fabrikkens Presets . Din skærm kan komme med forudindstillede kombinationer af farver , som forbrugerne kan finde tiltrækkende for visse aktiviteter som spiller eller ser video . Vælg en, hvis du kan lide det .
6 .
Juster skærmen position . Hvis billederne på din skærm har flyttet excentriske , skal du være i stand til at finde muligheder for at flytte eller udvide billedet på skærmen vandret eller lodret . Disse er normalt symboliseret ved kasser med vandret eller lodret pile trækkes i dem . Eksperimenter med disse funktioner at centrere din skærm .

gode råd og advarsler


  • Kig efter andre muligheder . Forskellige mærker af skærme kan tilbyde specielle indstillinger med til at eksperimentere . Før du gør det, er det nok bedst at læse om disse i den dokumentation , der fulgte med skærmen .


  • Previous:hvordan man bruger ghost at klone et drev Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink     

    Kommentarer

    Code:
    change