hvordan du tilføjer en ekstra harddisk til en bærbar computer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-02-29

Bærbar harddisk kapacitet er langsomt fået større med årene , men lagerplads kan stadig være på præmie , når du indlæse op med lyd , video , fotos og programmer . De fleste bærbare computere , især ultrabærbare og netbooks , ikke har plads til at tilføje endnu en harddisk internt . Hvis du har maxed ud jeres bærbare harddisk , kan du tilføje et andet drev eksternt via USB . Opbevar dine filer på drevet eller sikkerhedskopiere data fra din primære drev

Du skal bruge:
USB -harddisk
. USB -kabel .


1 .
Køb en USB -harddisk . Disse findes i forskellige prisklasser og med forskellig kapacitet . Kig efter en USB-forbindelse for brugervenlighed og kompatibilitet. Hvis du vil være lastet med din harddisk rundt , så shop for en lille , let og bærbare drev er beregnet til bærbare brug .
2 .
Sæt USB -kablet til det åbne USB- porten på den eksterne harddisk .
3 .
Tænd den bærbare computer på , og fastgør den anden ende af USB- kablet til en ledig USB -port på den bærbare computer. Disse havne findes normalt på siden af den bærbare computer , men kan også være på bagsiden . Computeren skal automatisk genkende det nye drev .
4 .
Kontroller , at harddisken arbejder ved at gå til menuen Start , klikke på " Denne Computer " og leder efter den harddiskikonet . Dobbelt-klik for at få adgang til drev til lagring eller sikkerhedskopiering af data .

gode råd og advarsler


 • seneste USB -harddiske kræver ikke en ekstern strømkilde , men nogle ældre drev kan kræve et strømkabel .
 • Nogle drev tilbyder også en FireWire -interface til hurtigere hastigheder til bærbare computere, der er udstyret med FireWire .


 • Previous:hvordan man kan reparere en knækket skærm på asus eee netbook Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change