hvordan du tilslutter gamle stereo højttalere til en computer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-02-28

Gamle højttalere med lidt liv tilbage i dem , kan kobles til en computer for at sparke stereolyd . Problemet er , er computere ikke er udstyret med en forstærker tilstrækkeligt kraftig til at køre et par stereo -højttalere ved enhver lydstyrke , så en forstærker skal bruges til at oprette forbindelsen arbejde . En Y-adapter til audio anvendelser også vil være behov for at konvertere RCA -stik fra forstærkeren til en mini-stik -forbindelse til computeren . Hele opsætningen bør tage mindre end 10 minutter

Du skal bruge: .
Stereo højttalere.
Højttalerkabel .
Forstærker .
RCA audio kabler .
Y-adapter med RCA -stik i den ene ende og 3 .
5mm mini-stik i den anden .
Computeren.


1 .
Sæt højttalerne til forstærkeren med højttalerkabel , med den røde ledning til at forbinde til den positive terminal og den anden ledning i forbindelse med den sorte terminal . Løft den fjederbelastede klip på bagsiden af hver højttaler og forstærker til at afsløre huller til indsættelse af ledninger .
2 .
Tilslut et sæt af RCA -typen audio kabler til et sæt af gratis lydindgang stik på bagsiden af forstærkeren . Skal du notere hvilket sæt stik ( som f. eks Aux , eller Aux ) bliver brugt til forbindelsen . Det røde stik på kablet, lægger til højre lydstik. Det hvide stik lægger til venstre .
3 .
Sæt stik på den anden ende af kablet ind i RCA -stik af Y -adapter .
4 .
Tilslut den anden ende af Y-adapter til computerens audio OUT
5
Sæt stikket i og tænd udstyr . derefter indstille forstærkeren valgknappen på forsiden af den komponent, AUX , eller den stik er i brug .
6 .
Afspil en lydkilde på computeren og justere forstærkeren lydstyrken til det ønskede niveau for at lytte med de gamle stereo -højttalere .

Tips og Advarsler


 • en hjemmebiograf Surround Sound system kan tilsluttes en computer på samme måde ved at sætte standard RCA kabler i en Y-adapter til computerens lydudgang og fastgøre kabler på den anden ende til indgange på en AV- receiver .
 • Tilslut højttalerne og forstærkeren til computeren , før du tilslutter udstyret til el .


 • Previous:hvordan man bruger en macbook kamera for billeder Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change