hvordan du udskifter en pc skærm kort

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-02-29

Uanset om du er crunching numre med et regneark , redigerer video fra familiens ferie eller besejre en fjende i et videospil , er alle de oplysninger, der vises på din pc skærm via en video -adapter . Skærmkort ( grafikkort ) har GPU'er ( Graphics Processing Units ) og on- board hukommelse , på hvilke grafiske operationer er indlæst , redde computerens central processing unit fra at gøre arbejdet. Lejlighedsvis , grafikkort mislykkes og skal udskiftes , eller du kan bare ønsker at sætte i en hurtigere man at få en bedre computer oplevelse .

Du skal bruge:
Grafikkort
. Skruetrækker .


1 .
Anskaf en udskiftning skærmkort , der passer til din computer . Tjek med producenten for at afgøre , hvilken slot teknologi dit bundkort understøtter , AGP ( Accelerated Graphics Port ) eller PCIe ( Peripheral Component Interconnect Express ) . Der er et begrænset udvalg af kort til den ældre AGP teknologien .
2 .
Luk computeren ned og slukke for strømmen på bagsiden af computeren eller på strømskinne . Forlade computeren tilsluttet for at holde det jordet .
3 .
Fjern tilfælde dække og sæt computeren på siden . Brug en hård , flad overflade til din arbejdsplads . Sørg for at røre ved metal del af sagen for at aflade statisk elektricitet , før håndtering af enhver elektroniske komponenter .
4 .
Skru monteringsskruen og fjern det gamle grafikkort . Brug en vuggende-træk bevægelse for at befri grafikkortet fra åbningen . Hvis du har en PCIe grafikkort , tage alle netledninger fra strømforsyningen til skærmkortet , før du fjerner den .
5 .
Monter den nye video -kortet i åbningen , og fastgør den med montering skruen. Du kan bruge en lille vuggende bevægelse ( end-to -end , ikke fra side til side ) til at presse kortet på plads . Erstat netledninger ud af strømforsyningen til PCIe grafikkort hvis det er nødvendigt . Ikke alle PCIe grafikkort behov for yderligere magt .
6 .
Sæt tilfælde dække , magt systemet op og installere nye video-drivere ( den software , der gør det muligt for computeren at kommunikere med grafikkortet ) . Hent den nyeste video-drivere fra producentens hjemmeside-de fleste video -kort tillader ikke skib med de nyeste drivere .


Previous:hvordan du udskifter lcd på en MacBook Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change