hvordan du udskifter lcd på en MacBook

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-02-29

Da en revnet eller beskadiget Liquid Crystal Display ( LCD ) skærmen på MacBook påvirker ikke harddisken , alt hvad du skal gøre er at erstatte skærmen og din bærbare computer vil være lige så god som ny . Hvis du mangler penge til at have en servicetekniker installere udskiftning skærmen , kan du gøre det selv . Det vil tage nogen tid, og det vil kræve koncentration , men det kan gøres

Du skal bruge: .
lille kniv
. Lille stjerneskruetrækker .


1 .
Fjern LCD ringen ( plasticramme ) fra skærmen ved at stikke spidsen af en lille kniv i sømmen på kanten af ringen og arbejder din vej rundt i længde og bredde af skærmen , indtil det springer ud . Placer ringen til side .
2 .
Brug dit stjerneskruetrækker til at fjerne de tre skruer i bunden af skærmen , der holder hængseldækslet på plads . Træk forsigtigt op på den lange flydeled direkte under midten af skærmen , indtil det løsner sig . Fjern hængsel til at afsløre LCD inverteren ( LCD lys strømkilde ) .
3 .
Fjern hvert af de 12 skruer fra hjørnerne og siderne af skærmen , der holder det på plads . Adskil LCD skærm fra bagsiden plasticdæks ved forsigtigt at trække skærmen væk fra bagsiden af ringen og hælder det med forsiden nedad på tastaturet .
4 .
Fjern de seks skruer fra metalbeslag langs den side af bagsiden af skærmen . Fjern de to skruer på toppen af bagsiden af skærmen ved kameraet .
5 .
Brug en fingernegl til at fjerne kablet , der er knyttet til kameraet i toppen i midten på bagsiden af skærmen . Kablet vil poppe ud med lille indsats . Derefter fjerne den tynde gule tape , der holder kameraet kablet til bagsiden af skærmen .
6 .
Fjern den tykke sorte video kabel, der løber langs midten af bagsiden af skærmen og forbinder til det grønne LCD- panelet på samme måde, du har fjernet kameraet kablet .
7 .
Brug din tommelfinger og pegefinger til at trække det hvide inverteren stikket fra slutningen af den lange sorte frekvensomformeren er placeret nederst til midt på ryggen af skærmen . På dette tidspunkt skærmen vil være helt fri for den bærbare computer . Udskift den med en ny LCD- skærm (fås hos din Apple forhandler eller online ) , og samle i omvendt rækkefølge, du tog det fra hinanden .


Previous:hvordan man kan ændre lyset i en dell bærbar Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change