hvordan man bruger en macbook kamera for billeder

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-02-28

Du kan bruge din MacBook 's webcam til at tage og redigere grundlæggende fotos , eller hvis du føler dig mere eventyrlysten , kan du tage et billede med en af MacBook mange special effects tilføjet . Adgang til din MacBook 's webcam er altid kun et klik væk , og du kan bruge Photo Booth program for at tænde kameraet og hurtigt begynde at tage billeder
1 .
Klik på " Photo Booth "på din MacBook 's dock til at køre programmet . Du vil bemærke, at det grønne lys ved siden af din MacBook 's kamera kommer på, og du kan se dig selv på skærmen .
2 .
Tryk på den røde kameraknappen i Photo Booth til at tage en grundlæggende billede uden special effects .
3 .
Klik på " Effekter " knappen , hvis du ønsker at tage et billede ved hjælp af en speciel effekt .
4 .
Rul gennem virkningerne for at se previews af dig selv med forskellige specielle effekter tilføjet . Klik på den, du kan lide, og klik på den røde kameraet knappen for at tage et billede med din MacBook 's kamera .
5 .
Klik på kameraet knappen igen for at komme tilbage til live-mode , når du tager eller se et billede .

gode råd og advarsler


 • billeder, du tager , er til rådighed på bunden af Photo Booth skærmen , og du kan rulle gennem dem til at se dem og slette dem, du ikke ønsker at beholde . Bare klik på " x " på miniature for at slette et foto.
 • Hvis du ønsker at redigere et billede , som du tager i Photo Booth , klik på billedet for at se den , og klik på " iPhoto " ikonet for at åbne billedet i iPhoto .


 • Previous:hvordan man kan kopiere en bærbar computer hdd på en hdd desktop Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change