hvordan man kan kopiere en bærbar computer hdd på en hdd desktop

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-02-28

Hvis du har en bærbar computer samt en desktop , vil du uden tvivl samle forskellige data om hver af dem . Bærbare computere er sårbare over for skader på grund af deres transportable karakter , og det er klogt at have data fra harddisken på din bærbare bakket op på skrivebordet harddisk . Der er et par måder at gøre dette , og alle af dem er simple

Du skal bruge: .
skrivbare dvd'er
Ekstern USB -harddisk .
Tommelfinger drive .

Overførsel af data med skrivbare dvd'er


1 .
Køb et par skrivbare dvd'er og høre din bærbare dokumentation for at være sikker på at din bærbare computer 's CD /DVD-ROM -drev kan brænde diske . De fleste skrivbare dvd'er kan kun holde 4,7 gigabyte ( GB ) af data , så denne metode bedst bruges, hvis du kun brug for at overføre en begrænset mængde data på dit skrivebord . Dette vil også være den langsomste metode .
2 .
Sæt en tom dvd i cd /dvd-rom- drev , og vent til computeren for at læse den .
3 .
Åbn DVD maker programmet installeret på din computer . De specifikke program, du har , vil afhænge af mærket på din computer , og når du har købt den . En god måde at finde det program er at klikke på " Start " knappen i nederste venstre hjørne af dit skrivebord , så se igennem " Alle programmer " eller " Programmer " for at finde nogen med " DVD " i titlen .
4 .
DVD-maker program vil højst sandsynligt spørge dig , om du ønsker at oprettet en video , lyd eller data-dvd . Vælg " Data ".
5 .
Du vil blive præsenteret med et vindue til at sætte de data, du ønsker at brænde på en disk . Find 4,7 GB af data, du ønsker at overføre og blot trække og slippe filer ind i DVD-maker vindue .
6 .
Se efter en knap på din program , der siger " Burn " eller " Optag " , og klik på det . Programmet kan spørge dig , hvis du er sikker på , klikke på " Ja ". DVD vil nu brænde og computeren vil lade dig vide, hvornår det er færdigt .
7 .
Fjern den brændte DVD fra din bærbare computer og placere den på din desktop CD /DVD -ROM drev . Hvis der ikke autorun muligheder kommer op , åbne disken ved at venstreklikke på den i " Denne Computer "eller " Computer " vinduet placeret på skrivebordet .
8 .
Træk datafiler fra DVD -vinduet til den mappe , hvor du vil have dem gemt på skrivebordet .
9 .
Gentag denne proces , som er nødvendige , hvis du har flere data til at flytte .

Brug en tommelfinger drive eller ekstern harddisk


1 .
Køb tommelfinger drev eller ekstern harddisk du gerne vil bruge til at udføre overførslen . Du vil få langt flere data lagerkapacitet per dollar , hvis du køber en ekstern harddisk , så basere Deres beslutning om køb af hvor mange data du har brug for at flytte .
2 .
Sæt tommelfinger drev eller ekstern harddisk til en Universal Serial Bus 2,0 ( USB ) port på din bærbare computer . Et vindue , der repræsenterer det nye drev skulle komme op på skærmen . Kig ned mod bunden af dette vindue for at se, hvor meget ledig plads, drevet har .
3 .
Find de data, du ønsker at overføre og trække det til vinduet repræsenterer tommelfingeren eller ekstern harddisk drev . Slippe filer ind i vinduet , og de data vil begynde at kopiere . Kopiering af data vil kun tage et spørgsmål om minutter . den tid vil være længere , jo flere data , du er nødt til at kopiere
4
Træk tommelfingeren eller en ekstern harddisk fra din bærbare computer og slutte det til en USB-port på din stationære computer . Et vindue, der repræsenterer det drev bør komme op på din skærm . I dette vindue skal du se de data, du har kopieret fra din bærbare computer .
5 .
Træk og slip filer fra tommel-eller harddisken vindue ind i mappe, hvor du ønsker at gemme data på skrivebordet . Give tid til dataoverførsel finde sted.


Previous:hvordan du opretter forbindelse noncomputer højttalerne til en computer Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change