hvordan man kan reparere en knækket skærm på asus eee netbook

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-02-29

Moderne bærbare computere er udstyret med mange programmer og funktioner . Men de er alle temmelig ubrugelig uden en fungerende LCD-skærm . Hvis du ejer en Asus Eee model bærbar , og har for nylig beskadigede skærmen , er der ingen grund til at smide det ud endnu. Er det muligt at fjerne den beskadigede skærmen fra computeren og erstatte det med en ny LCD- skærm selv , og du behøver ikke at være teknisk dygtige til at gøre det . Alt det kræver er lidt tid og koncentration

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker


1 .
Sluk og afbryd din Asus notebook . Fjern tastaturet ved at trykke den lille plastik faner øverst på tastaturet , samtidig med at løfte den . Dette vil afsløre en metalplade under tastaturet , som dækker bundkortet .
2 .
Afmonter tyk plastic bånd , der forbinder fra bunden-midten af metalpladen til bunden-midten af tastaturet ved at skyde plastik stik ( placeret , hvor båndet forbinder til metalpladen ) frem for at frigøre bånd .
3 .
Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne alle de skruer, som holder metalpladen . Så vend computeren og fjern de seks skruer fra bunden af Asus . Fire skruer skal placeres langs bagsiden af den bærbare pc , mens de to andre vil blive placeret på forsiden siderne .
4 .
Gør din Asus højre side opad og fjern den øverste plast boliger fra bunden ved forsigtigt at trække det op i hvert hjørne af den bærbare . Metalpladen vil komme ud med plasthus , afslører bundkortet .
5 .
Tag fem ledere , som forbinder fra skærmen og boliger på computeren til bundkortet . Disse er forbundet med plastik hvide stik , der nemt kan unsnapped med fingrene . De er placeret på øverste venstre og nederste midten af bundkortet .
6 .
Fjern de fire skruer fra toppen af LCD- skærmen med en stjerneskruetrækker . Derefter fjerne de to nederste skruer til at frigive rammen fra skærmen .
7 .
Adskil de to halvdele af skærmen ved at arbejde en fingernegl omkring længde og bredde af skærmen . Din Asus Eee skærm er nu adskilt fra kroppen på computeren . Udskift den gamle skærm med en ny ( findes på ethvert Asus detailhandler eller online ) , og samle den bærbare computer i omvendt rækkefølge, du tog det fra hinanden .


Previous:hvordan man kan overvåge temperaturen i en bærbar Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change