hvordan man kan tilslutte en firewire til min computer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-02-07

Firewire er en standardiseret grænseflade , som forbinder enheder til computere . Mens Apple var den kraft bag oprettelsen af Firewire teknologi, det fandt hurtigt vej til Windows -computere , som regel via en tredjepart adapter . De mest almindelige ting , der bruger Firewire er eksterne harddiske , scannere , tidlig iPod adaptere og digitale videokameraer . Selvom det i første omgang udkonkurrerede USB med hensyn til hastighed , er det begyndt at falde i unåde , som det fremgår af udeladelse af en Firewire -port på nogle af de seneste Macintosh bærbare computere.

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker


1
Lær at genkende de forskellige typer af FireWire-porte. . Den mest almindelige er Firewire 400 , også kendt som 6- pin , som har en test- tube-formet port . Firewire 800 ( 9-pin ) bruger en rectanglar havn med et hak på den ene side .
2 .
afgøre, om det giver mening at knytte en FireWire-enhed til computeren , især hvis du arbejder med en ældre model . For eksempel har tidligt G3 iMac -modeller ikke har en indbygget FireWire-port, så spørge, om at bruge tid og penge at gennemføre en tredjepart løsning løsning på gårsdagens teknologi er en god idé .
3 .
Find alle Firewire stik på din computer . Ikonet indikerer Firewire er Y-formet , og Firewire porte er normalt placeret tæt på enhver USB -porte på bagsiden af computeren . Hvis der ikke er en Firewire -port , kan du ofte tilføje en via en tredjepart kort . Hvis du gå denne vej , skal du kontrollere specs på kortet for at bekræfte , at din pc opfylder alle krav, såsom RAM , styresystem og processor hastighed .
4 .
shoppe rundt efter de adapter , der passer til din computer . PC- brugere af bærbare computere kan købe en PCMCIA Firewire adapter , men en åben PCMCIA -port er påkrævet . Både Mac og Windows desktops kan bruge et PCI-kort for at tilføje Firewire kapacitet . Til bærbare pc'er uden Firewire -porte ( MacBook Air , for eksempel ) , er USB -til-Firewire konvertere til rådighed , men Apple tilbyder ingen garanti for , at disse sekundære add- ons vil udføre problemfrit .
5 .

Bekræft, at du har det korrekte kabel til din computer og enheden . Firewire kabler er tilgængelige i hver permutation-Firewire 400 port til Firewire 400 perifere , Firewire 400 perifer til Firewire 800 port og FireWire 800-port til Firewire 800 perifere , alt sammen i en bred vifte af længder . Du kan også købe en adapter , der konverterer Firewire 400 til Firewire 800 .
6 .
Installer ekstern adapter på din computer . Desktop-brugere bliver nødt til at åbne kassen af computeren for at installere et PCI -kort . Dette indebærer at lukke ned for computeren , frakoble alle kabler og fjerne de metaldækslet , der lukker PCI port . Sørg for, at kortet sidder rigtigt i stikket og fastgør ved hjælp af samme skrue fjernes fra PCI dækning . Hvis du bruger en bærbar computer , magt det ned , før du installerer PCMCIA -kort, og bekræft det er sidder rigtigt før du har genstartet .
7 .
Installer eventuel software, der følger med kortet , eller besøge producentens websted for at hente de mest up- to-date drivere .

gode råd og advarsler


 • Gem metal PCI dækslet , hvis du nogensinde fjerner kortet og behovet for at erstatte det .
 • Brug en tredjepart adapteren er normalt langsommere end at have en indbygget i FireWire-porten på din computer .
 • metal kanter PCI dækker kan være ekstremt skarpe , så vær forsigtig når du fjerner dem .


 • Previous:hvordan du opretter et spejlet drev Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change