hvordan du foretager fejlfinding tampografi

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-03-01

Tampografi er en form for udskrivning, hvilket giver dig mulighed for at printe billeder på tre-dimensionelle objekter . Puden trykmaskine er en forholdsvis ligetil maskine for at lære at bruge . Men alle maskiner har deres problemer fra tid til anden . Hvis du kan lære at fejlfinding for problemer med din pad trykmaskine , så kan du spare dig selv en masse tid og besvær for reparationer

Du skal bruge: .
Pad trykmaskine
Pad trykmaskine manuel eller skematisk .
Blæk .

Pad Printing Fejlfinding


1 .
Gør dig bekendt med de dele af din pad trykmaskine . Du skal vide, hvilke dele er der , hvis du ønsker at gøre nogen form for præcis fejlfinding . Find puden , den kliché (som er den trykpladen ) og blækket .
2 .
identificere problemet. Almindelige problemer med pad trykmaskiner omfatte blæk , der er sløret , ujævn eller undlade at holde fast ; billeder, der fordrejes , fyldt med porer eller plettet . og farver , der ikke lader sig registrere korrekt
3

Tjek hver del af maskinen for at se, om det er årsag til problemet . Check puden , den kliché , blæk og det materiale , som du vil udskrive. For eksempel, farver, hvis der ikke kommer ud til højre , skal du kontrollere , at alle puder har samme størrelse og korrekt monteret . Derefter kontrollere kliché at se , om billedet er korrekt ætset på den . Kontroller blæk , der skal sikre, at det er fyldt og kommer ud korrekt . Endelig bekræfte, at ingen del af det materiale, du arbejder på er ved at kollapse . Ved at kontrollere hver af disse fire dele i forhold til det specifikke problem , du har identificeret , bør du være i stand til at finde ud af hvad der er galt .
4 .
Bestem løsningen til det problem, du har identificeret. Fælles løsninger for bind omfatter montere dem bedre eller erstatte dem . Du kan opleve, at du ikke bruger den rigtige klich¨¦ til jobbet , eller din blæk kan være nødvendigt at være tyndere eller tykkere . Måske har du brug for at ændre det trykte metode , du bruger til det materiale, du har valgt .
5 .
Kontakt udskrivning pad maskinen for at få hjælp , hvis ingen af disse fejlfindingsløsninger arbejde for dig.

gode råd og advarsler


 • Brug kun rent , rigtigt monteret trædepuder. Dette er den største enkeltstående problem , at de fleste mennesker har , når fejlfinding udskrivning pad maskiner .
 • Ink tykkelse vil give dig en masse hovedpine . Problemer med farve og tekstur er næsten altid relateret til blæk . Forskning produkter, som du kan blande med blæk at tynde det ud .
 • Prøv at gentage dit arbejde eller forlader blæk til en længere periode . Undertiden problemet er så enkelt er det.
 • Nogle gange er problemet ikke kommer til at være relateret til en af de fire dele af maskinen , som du tjekker regelmæssigt . I dette tilfælde normalt det problem kræver, at dele skal udskiftes af fabrikanten .
 • Fastsættelse de dele af trykning puden maskinen selv kan være rodet . Bær gammelt tøj og holde klude på hånden til at rydde op .


 • Previous:hvordan du tilføjer en ekstra harddisk til en bærbar computer Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change