hvordan man kan beskytte og sikre din bærbare computer i college

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-03-01

College kan muligvis være det bedste tidspunkt i dit liv , men college kan stadig være en forræderisk sted . Din bærbare kan meget vel være det vigtigste i dit college karriere . Dag , du er meget dårligt stillede , hvis du ikke har din egen computer . På universitetsområder , er laptops primære mål for tyverier på grund af høj værdi og nem at transportere . Det tager mindre end 20 sekunder efter nogen til at gå ind i din kollegieværelse og tage din bærbare computer . Beskyttelse og sikring af dine bærbare er afgørende for at overleve college .

Du skal bruge:
Laptop lås


1
Sæt en adgangskode på din bærbare computer . . Konfigurere indstillinger, så du skal logge på med et brugernavn og en adgangskode, hver gang du tænder din bærbare computer . På denne måde , er dine oplysninger beskyttet skulle nogen få adgang til din bærbare computer .
2 .
Køb en bærbar lås . Omkostningerne af bærbare låse varierer meget , men du kan købe en solid en for omkring $ 20-$ 30 . De normalt består af en lås fastgjort til et kabel , som kan kræve en række kombination eller fysiske nøglen til at låse . Du ruller kablet rundt om en fast objekt i dine omgivelser . I din college kollegieværelse , låse din bærbare computer til dit skrivebord . På biblioteket, låse det til undersøgelsen bordet .
3 .
Sæt en screensaver for et par minutters inaktivitet , som kræver, at du logger på igen for at genoptage skærmen . Dine oplysninger og dokumenter kan sendes til en e-mail på få sekunder . Det var en grund til , at folk er blevet beskyldt for plagiat , fordi to papirer matcher .
4 .
Efterlad aldrig din laptop uden opsyn , hvis det ikke er låst . Igen , kan dine ejendele forsvinde på få sekunder . Bringe den med dig , kan være en besværet , men det er sikrere end at forlade din bærbare computer alene .


Previous:hvordan du foretager fejlfinding tampografi Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change