hvordan man kan kopiere mov filer til flash -drev

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-03-01

Flash -drev , også kendt som springe drev og tommelfinger drev , er små , bærbare datalagring enheder, der opretter forbindelse til en computer via en USB- port . Flash-drev kan være meget nyttigt til hurtigt at opbevare og transportere data fra en computer til en anden , da USB er en almindeligt anvendt forbindelse på computere . MOV filer er video- filer, der ender i en . mov udvidelse og er forbundet med Apples Quicktime film-afspiller ansøgning . Du måtte ønske at gemme filer på et flashdrev til transport af videoer og se dem på en anden computer .

Du skal bruge:
Flash drev


1
Højreklik på skrivebordet og oprette en ny mappe
2 . .
Træk og slip alle . mov- filer, du vil kopiere til den nye mappe .
3 .
Sæt din flash -drev i en USB -port . Et vindue til drevet kan automatisk åbne , og hvis ikke , skal du åbne drevet ved at klikke på " Start "," My Computer " og derefter dobbeltklikke på flashdrevet på listen over lagerenheder
4 <. br >
Højreklik på mappen med den . mov- filer , og vælg " Egenskaber . " Bemærk antallet angivet for størrelsen af mappen.
5 .
Højreklik på vinduet for din flash -drev og vælg " Egenskaber " og kontrollere mængden af ledig plads står øverst på listen Sørg for, at alle film filer vil passe på drevet .
6 .
Træk og slip mappen med . mov- filer i vinduet til flashdrevet . Mappen og alle dens indhold vil blive kopieret til flashdrevet . Kopiering kan tage flere minutter eller endda timer, hvis du kopierer en stor mængde data .

gode råd og advarsler


 • Hvis Du har ikke nok plads på din flash -drev til at passe alle dine . mov -filer , kan du kopiere et par filer over til drevet , overføre dem til en anden computer , skal du slette data fra flash -drev og gå tilbage til at kopiere resten af filerne .
 • MOV- filer bruger Apple Quicktime video-afspiller . Du kan downloade en grundlæggende version af denne afspiller gratis fra Apple .


 • Previous:hvordan man vælger en harddisk Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change