hvordan man vælger en harddisk

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-03-01

Med den hurtige teknologiske udvikling , er harddiske bliver hurtigere og billigere . Hårde chauffører er en af de vigtigste dele af din computer , fordi den indeholder vigtige data såsom dit doc , dine billeder .
harddiske normalt vare i årevis , og så er det måske gå ned og dø . Sikkerhedskopiering af dine data bliver en del af din computer liv , hvis du ikke ønsker at miste dine vigtige filer . Så at vælge den rigtige type af harddiske er i det væsentlige krævede nogle domme : Intern harddisk eller en ekstern harddisk ; SATA -harddisk eller PATA IDE -harddisk ; laptop størrelse harddisk eller almindelig desktop størrelse harddisk , opbevaring størrelse på en harddisk ; hårdt drevhastigheder og harddisk priser .
1
Før tænkte noget andet , synes jeg du skal vide , hvis du vil have intern harddisk eller ekstern harddisk . Hvis du har flere slots i din pc til at holde en anden harddisk , få en intern harddisk er en god idé , fordi det sparer dit skrivebord side rum . Hvis din pc er en lille formfaktor størrelse Jeg vil vædde på der ikke er mere plads indvendig til en anden harddisk . Så har du brug for at overveje for en ekstern harddisk . Hvis du køber en intern harddisk , skal du vide, hvis du vil have IDE eller SATA -drev . SATA drivere er nyere teknologi , og det er hurtigere . Nyere computere kommer nu med SATA , så hvis din computer er en slags ny , bør det være SATA -harddisk .
2 .
Næste ting at overveje, er opbevaring størrelsen af harddisken . Hvis du downloader film en masse , skal du bestille en stor harddisk som 1TB . Og hvis du kun gemmer MP3- musik sange , kræver det ikke så meget plads som film , en 250G eller 500G bør være nok .
3 .
Nu sammenligne harddisken priser , normalt højere kapacitet , jo dyrere af harddisken , men forholdet mellem omkostningerne er lave . For eksempel , en 500G harddisk koster omkring $ 100 , og en 1TB harddisk koster $ 150 , hvis , så skal du købe 1 TB for 150 dollar.
4 .
Så tænk over harddisken hastighed . Rotationshastighed i dagens harddiske er 7200 RPM , mens den ældre generation harddiske , der tilbydes 5400RPM . Harddiske er lavet med plader , som mange cd, spins til at lede efter data , derfor hurtigere det spin , jo hurtigere det ser for data .
5 .
Harddisk cache er en anden faktor til at overveje , når de køber . Jo større cache , til de større den midlertidige hukommelse gemme data , og det fremskynder computeren for den samlede præstation . Ældre harddiske tilbød 2MB-4 MB og den nye generation tilbyder 16MB-32MB intern buffer på harddisken selv .


Previous:hvordan man kan beskytte og sikre din bærbare computer i college Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink



 

Kommentarer

Code:
change