hvordan du opgraderer Visual Basic 6 -kode

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-06-17

Visual Basic 6 ( VB6 ) har et værktøj , Code Advisor til Visual Basic 6,0 , at checks eksisterende kode for at overholde bedste praksis . Den Advisor advarer dig på problemer og kan spare noget tid i en opgradering til en af de Visual Basic 2005 eller anden visuel Basic. NET versioner . Det kan ikke fange alle problemer , men bør reducere deres antal. Inden Visual Studio 2005 og Visual Studio 2008 , en Opgraderingsguiden udløser , når du forsøger at åbne et program skrevet i Visual Basic 6
1 .
Hent og installer den gratis kode Advisor til Visual Basic 6,0 ( se den første Resources link ) . Åbne Visual Basic 6 og skabe en ny Standard. EXE projekt at demonstrere Advisor .
2 .
Dobbeltklik på tekstfeltet kontrol , en lille firkantet ikon med bogstaver " AB " i ToolBox panelet i venstre side af skærmen for at placere en TextBox på formularen. Dobbelt -klik på CommandButton , en lille firkant under den TextBox kontrol , for at tilføje dette til formularen .
3 .
Klik på Tekst1 kassen nu på formularen for at se Egenskaber i højre hånd panel på skærmen . Tekst Ejendommen er fremhævet . Dobbeltklik på den for at fremhæve de faktiske ejendommen læsning " Tekst1 " og slette den .
4 .
Dobbeltklik på " Command1 " knappen for at åbne kode vinduet. Skriv følgende kode og derefter trykke på " F5 "for at køre den . Gør dette flere gange for at afprøve hver svar, når bekræftelse er spurgt .
Option Explicit
Private Sub Command1_Click ( )
Dim ditnavn , svar As String
ditnavn=InputBox (" Hvad er dit navn ? " )
Tekst1 . Tekst="Du sagde dit navn var " ditnavn
svar=MsgBox ( " Er det rigtigt? " , vbYesNoCancel )
Hvis svar=vbYes Så
MsgBox ( " Fine ").
Slut
ElseIf svar=vbNo Så
Text1. Text=" Beklager , prøv igen ? "
Else : Text1. Text=" ! Giv ikke op "
End If
End Sub
5 .
Slet eller placere en apostrof foran " Option Explicit " linje . Skift det sidste ord i linjen " Dim ditnavn , svar As String " til " Double ". Tryk på " F5 " og note programmet virker stadig . Klik på " Add- Ins " på det øverste niveau i menuen , derefter " Code Advisor " og vælge "Tilføj FixIts . " De Advisor identificerer to problemer ved at tilføje disse linjer i det problem stilling :
' havearbejde : Brug Option Explicit at undgå implicit skabe variabler af typen Variant
' havearbejde : Erklær ' ditnavn ' med en tidlig-bundet datatype
Slet fixit linjer . Gem projektet og afslut Visual Basic 6 .
6 .
Åbn en nyere version af Visual Basic . Klik på " File " og " Open Project . " Find den Visual Basic filen projekt du har gemt i trin 4 , hvilket vil have en " VBP " forlængelse , og dobbeltklik på den . Upgrade Guiden åbner med nogle foreløbige instruktioner . Klik på " Næste " og vælg den type projekt , som regel en " EXE " version . Klik på " Næste " igen , skal du vælge hvor man vil gemme den nye version og er enige om at en ny mappe , hvis det er nødvendigt. Fortsæt med at klikke på " Næste " indtil guiden begynder . Når den er færdig , vil alle problemområder, der skal fastsættes , før programmet er kompatibelt identificeres med Upgrade advarsler .

gode råd og advarsler


 • at opgradere din egen kode , enten bruge koden Advisor første eller gå direkte til Opgraderingsguiden i den nye Visual Basic software .
 • Complicated programmer i Visual Basic 6 kan producere et overraskende antal af fejl kræver fastsættelse af , når migrere til en . NET version .


 • Previous:softwareudvikling samarbejdsværktøjer Next:hvordan man får et billede i java   

  Kommentarer

  Code:
  change