hvordan du opgraderer hk 7200 scanningssoftware

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-06-27

HP Officejet 7200 er en alt-i-én printer med mulighed for at printe , scanne og kopiere dokumenter . Et af de elementer i Officejet 7200 er dens evne til at kopiere og udskrive uden en computer , direkte fra selve printeren . Men scanning af et dokument via HP scanning software giver dig mulighed for at beskære billedet og gøre farvejusteringer før du gemmer dokumentet på computeren , potentielt spare tid i det lange løb . Hvis du har brug for at hente eller opgradere scanning software til din Officejet 7200 , kan du hente den nyeste version af softwaren fra HP hjemmeside .
1
Find den . HP-support hjemmeside. Klik inde i feltet " Indtast dit produkt nummer . " Skriv " Officejet 7200 "og tryk " Enter ". Browseren viser en liste af model numre i Officejet 7200 serien . Klik på det modelnummer , du ser på forsiden af printeren for at gå til supportsiden for denne printer .
2 .
Klik på " Software Driver downloads . "

3 .
Vælg det operativsystem på din computer fra pull -down menu , og klik derefter på " Næste. "
4 .
Klik på " Driver ", og klik derefter på knappen "Download" ud for " HP Officejet Full Feature software og drivere . "Bemærk at du ikke skal hente det " Driver Kun "Pakken , da det ikke indeholder scanningssoftwaren . Naviger til skrivebordet og klik på knappen "Gem" . Bemærk at denne fil er flere hundrede megabyte og kan tage et par minutter at downloade .
5 .

Dobbeltklik på den downloadede fil , f. eks " rub_w01_Americas_Euro1_NB. exe "til Windows XP , til at installere de nyeste drivere og scanning software til Officejet 7200 , når overførslen er færdig .


Previous:hvordan man kan overføre software fra en 3,25 - tommers diskette til en cd - rom disk Next:hvordan du brænder en dual layer dvd med software 

Kommentarer

Code:
change