hvordan man kan konvertere en streng til en kort frist

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-06-20

String variabler indeholder "ord " for et program design . Disse streng variable kan konverteres til andre formater , herunder dato datatype . Datakonversioner bruges til at overføre variabler til en anden type , så kan data-specifikke funktioner blive brugt mod de værdier . En sådan konvertering er fra en streng til en dato . Visual Basic sproget bestemmer interne funktioner , der konverterer en streng variabel til en dato , som tillader dig at udføre dato specifikke funktioner på værdien
1 .
Opret din dato og streng variabler . Den dato variable holder den konverterede værdi og snoren variabel indeholder den oprindelige værdi . Følgende kode bruges til at definere variabler :
Dim myDate som DateTime
Dim mystring som String
2
Tildel en værdi til strengen variabel. Følgende kode opretter en værdi for strengen :
mystring=" 1 januar 1975 "
3
Format strengen som en kort frist . Formatet funktion bruger en streng variabel , så den bruges , før der konverteres variablen til en dato datatype . Formatere strengen som en kort datoen ved hjælp af følgende kode :
mystring=myString. ToString ( " d " )
4
Konverter strengen til en dato . Nu, hvor strengen er formateret som en kort frist , kan det blive konverteret til en dato variabel . Brug følgende kode til at konvertere variablen :
myDate=Convert. ToDateTime ( mystring )
5
gemme koden og trykke på F5 tasten . F5 samler dine ændringer og driver anvendelse i debugger , så du kan teste softwaren .


Previous:spil designe værktøjer Next:hvordan man bruger Visual C + + fejlsøger 

Kommentarer

Code:
change