spil designe værktøjer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-06-21

Hver gamer i verden ville inderligt elsker lejlighed til at tilkendegive deres egne drømme om det perfekte spil kommer til live , men programmeringen kræves kan være en skræmmende dygtighed sat til erhverve . Men , mange produkter og værktøjer der findes til at lette processen med at dreje dit spil drømme til spil virkelighed .

Blitz Max

Blitz Max er en objekt-orienteret udvikling af spil suite udgivet af Blitz Forskning til udvikling af videospil for Windows, Mac og Linux -pc'er . Det kommer med sin egen nem at bruge 2D kommando sæt til opbygning af 2D spil , der stadig udnytte fordelene ved 3D acceleration hardware . Den støtter også direkte brug af OpenGL kommandoer og udvidelser inden for programmet for ekstra kontrol . Det har været brugt til at skabe en række vellykkede kommercielle spil , herunder Fairway Solitaire , Master of Defense , og Naked War .

Fra begyndelsen af 2010 , koster Blitz Max 80 dollar .

SDL

SDL står for Simple Direct Media lag . Det er en open source sæt af biblioteker og instruktioner til at håndtere grafik , lyd og controller begivenheder . Det gør det lettere at skabe spil ved hjælp af C og C + + sprog . Ligesom BlitzMax , er det en cross- platform bibliotek designet til at give programmører at skrive en ansøgning på et operativsystem og distribuere det til de fleste moderne operativsystemer, herunder Windows , Mac OS X og Linux .

Fra begyndelsen af 2010 , SDL er gratis at bruge i både personlige og kommercielle projekter .

RPG Maker VX

RPG Maker VX og dets forgænger , RPG Maker XP , er fulde udvikling suiter designet til at give ikke-programmører til at skabe deres egen japansk stil rollespil til Windows . Udviklere kan vælge at bruge RPG Maker 's standard , royalty-fri grafik , musik og lyde i deres spil , eller bruge deres eget . Spillet begivenheder scriptede med en let-at-bruge menu system --- ingen programmering færdigheder er påkrævet . Mange fælles arrangementer i rollespil , såsom kroer , slag og skattekister har indbygget i scripts til programmering dem .

Fra begyndelsen af 2010 , RPG Maker VX koster 60 dollars .

Game Maker

Game Maker er et spil udvikling suite produceret af YoYo Games . Ligesom RPG Maker VX , giver Game Maker Windows- baserede udviklere med en måde at skabe deres spil med lidt eller ingen programmering ved hjælp af en menu-baseret brugerflade og en samling af indbyggede scripts og funktioner . Men i modsætning til RPG Maker VX , er Game Maker ikke begrænset til at skabe japansk stil RPG . Snarere til formål at give spillet designere med et miljø, hvor de kan skabe 2D spil , de kan forestille sig .

Fra begyndelsen af 2010 , er Game Maker Basic gratis , mens Game Maker Professional koster 25 dollars .


Previous:nothing Next:hvordan man kan konvertere en streng til en kort frist 

Kommentarer

Code:
change