hvordan man etablerer software til en hp c7250 printer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-07-31

HP Photosmart C7250 all-in -one printer har evnen til at producere udskrifter på regelmæssig printerpapir , fotografisk papir og andre typer af medier . Printeren kan også scanne og tage kopier af originale dokumenter . Hvis du vil bruge Photosmart C7250 's funktioner med enhver computer , du har for at installere printeren fulde softwarepakke på den pågældende computer først . Efter at softwaren er blevet installeret, er kommunikationen lettes ved en USB- kabelforbindelse

Du skal bruge: .
USB -kabel


1
Tænd printeren . og den computer, du ønsker at bruge sammen med printeren . Boot op på computerens styresystem .
2 .
Sæt printerens installations -disk i computerens optiske drev . Følg anvisningerne på skærmen for at oprette softwaren på computeren .
3 .
Åbn computerens webbrowser , hvis du ikke har installations disken. Naviger til HP 's hjemmeside og klik på "Support og drivere . "
4 .
Skriv " C7250 " i det tomme felt og tryk på "Enter ". Vælg din computers operativsystem i drop -down menuen og klik på " Næste . "
5 .
Klik på plus emblemer ved siden af " drivere " og klik på knappen "Download" ud for fuld funktionen software løsning . Download installationsprogram og følg vejledningen på instruktionerne på skærmen .
6 .
Sæt USB-kablet i computeren og printeren , når installationen softwaren leder dig til at gøre det .


Previous:hvordan man kan rydde op xp software Next:hvordan du brænder en dual layer dvd med software 

Kommentarer

Code:
change