hvordan man kan indlæse software ved hjælp af et eksternt usb dvd -drev

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-07-28

De fleste eksterne hardware tilsluttes direkte til en USB- port på en computer -system . Det er muligt at installere næsten alle enheder på en computer , herunder en dvd-drev . Fordi DVDer holde flere data end en almindelig cd , er mange installation programmer nu kommer på en DVD . Hvis du ønsker at installere programmer på en computer -system , er det muligt at gøre det med den tilsluttede , eksternt dvd-drev
1 .
Slut den eksterne dvd-drev til din computer via et USB- kabel ( indsæt USB-kablet i USB- porten på den eksterne drev , tilslut derefter den modsatte ende af kablet i en USB- port på computeren) .

2 .
Installer alle drivere , der fulgte forsynet med den eksterne dvd- drev . Driverne skal installeres på computeren for hardware til at køre på computeren .
3 .
Isæt software installations-dvd'en i den eksterne USB DVD -drev og vent til installationsguiden for at indlæse på skærmen ( drevet fungerer nu bare som om det internt var installeret på computeren ) .
4 .
Accepter slutbrugeren aftale , skriv i enhver installation Der kræves kode ( dette er typisk findes på brugsanvisningen) , og forlader anlægget navn og placering som de er. Klik derefter på " Install "for at installere programmer på edb-systemet .


Previous:hvordan man kan downloade software til en hp c7180 Next:hvordan du brænder en dual layer dvd med software 

Kommentarer

Code:
change